Sudy

Rating: 2 out of 5.

Poeng 2/5
Besøk siden her

Sudy

Sudy app er en nettdating side designet for både sukker pappaer og sukker babyer. Uten tvil en av de beste datingsidene for sukker daddies som tiltrekker seg vellykkede menn og vakre og unge kvinner, og kobler begge (sukker daddies og sukker babyer) for en gjensidig ordning.

Dette nettstedet er et utmerket sted for sukkerbabyer som håper å finne ideelle sukkerpappaer. Det er viktig å vite mer om deres funksjoner, funksjoner, fordeler, ulemper, tjenestene deres og hvordan nettstedet passer for begge sider hvis du planlegger å registrere deg. Her er Sudy anmeldelse, og vi håper på slutten av artikelen, det fremdeles vil være opp til deg å bestemme deg for om du vil være med eller ikke.

Registrer deg

Registrer seg på Sudy tar 6 til 10 minutter. Den første delen av registreringen inkluderer det grunnleggende som din e-post, passord, din seksuelle identitet, hva du leter etter, og registrer deg som en sukker pappa eller sukker baby. På det siste stadiet blir du bedt om å inkludere personlig informasjon om din nåværende forholdsstatus. Registreringen var ikke komplisert, med mindre enn 18 spørsmål, føltes det ganske enkelt å registrere seg på siden med registreringen fordelt på tre forskjellige trinn, du hadde også en fremdriftslinje som viser hvor langt du har gått med registreringsprosessen og hvor mye som er igjen. Den spennende delen er at du ikke trenger å bekrefte identiteten din, det høres bra ut hvis du registrerer deg for første gang, men jeg lurer på hvordan de vil gjøre opp for sikkerhetsdelen.

• Sudy lar alle brukere registrere seg, inkludert gifte og de som for øyeblikket er i et forhold.
• Majoriteten av sukkerforholdene ender opp med å bli ekte.
• Du får en personlig profil du skal fylle ut.
• De fleste av Sugar daddies til stede på Sudy er vellykkede menn.
• Sukkerbabyene er flere enn sukkerpappaer.

• Registreringsprosessen tar vanligvis lang tid.
• Du får match-up-resultat når du er ferdig med å registrere deg.
• Du har to kontoalternativer – du kan velge Sukkerbaby-alternativet eller Sukkepappa / Sukkermamma-profil, avhengig av det du vil opprette.

Medlemskap

Selv om Sudy er til stede i forskjellige land, for det meste i Amerika og en del av Europa, kommer de fleste brukerne fra USA; de står for mer enn en fjerdedel av det totale antall brukere på nettstedet. Sukkerbabyene er unge damer som studerer og jobber deltid, mens pappaene derimot er forretningsmenn og profesjonelle som er villige til å spille er leverandørens rolle i forholdet. Når vi snakker om forhold, mer enn 90% av forholdene ender opp med å bli ekte.

Kommunikasjon

Akkurat som mange andre dating-apper, lar Sudy deg søke etter brukere / profiler basert på deres profil, offline / online-status og beliggenhet (mest de som er nærmere deg). Med ‘TapIt’ -funksjonen lar deg sveipe gjennom profiler, og selv om du har ti profiler hvert 30. sekund, kan du like profilene du synes tiltalende fordi dette er gratis. Den benytter seg av poengrangeringssystem for sine brukere, hva det ganske enkelt betyr at antall sukker du får bestemmer brukerens rangering, dette er kjent som ‘Glamourranks’, og mengden sukker du bruker på Wealth Ranks, sukkeret er en form for valuta som kan kjøpes med reelle kontanter. Du trenger en betalt medlemsplan for å kunne kontakte andre medlemmer.

Hvis du legger merke til en falsk konto, kan du rapportere dette til supportteamet deres, og de vil sørge for det, og det ser ut til å være en av de mørke oppdateringene på dette nettstedet, ettersom det har vært rapporter om flere falske profiler på plattformen, og jo tidligere de luker ut, jo bedre.

Profil

Hvor godt dating profilen din gjør er egentlig opp til deg, det er ikke noen regler for informasjonen som skal vises på profilen din. Du kan sette inn personlige taleopptak, tekstbeskrivelser og bilder / videoer. Enkelte privilegier kommer med å være et premiummedlem, for eksempel gjør sukkerfoto-alternativene noen bilder bare synlige for de som har premiumplaner.

Hvordan finne en Sukkerpappa

Du skulle tro at det ikke ble bedt om å bekrefte kontoen din i løpet av registreringsfasen, og vil gjøre denne datingappen til et mindre seriøst dating sted. De har tilsynelatende en måte å påpeke profilintegritet ved å bruke verifikasjonsmerket som vil bli plassert på profil hvis du blir ansett som ‘ekte’, dette vil tillate andre brukere å vite om en bestemt profil er en falsk / svindel eller ikke.

App

Appen ser mer detaljert ut, og folk har en tendens til å benytte seg av appen ganske enkelt fordi appen har mer funksjonalitet og passer brukere som alltid er på farten. Rett i appen er en funksjon kjent som ‘TapIt’ som lar deg sveipe gjennom profiler av brukere som befinner seg i din lokalitet. Appen har også dette sosiale mediefølelsen, noe jeg synes er interessant. Det eneste problemet jeg har med appen er hvor ofte den krasjet, det er et kompatibilitetsproblem med appen, og det må jobbes med så snart som mulig. Dessverre er denne appen bare tilgjengelig i lekebutikken.

Abonnement

For å glede deg over de ubegrensede funksjonene som en Sukkerbaby, må du velge mellom noen av planene.
1 måned Sudy-premie som koster $ 14.99
3-måneders Sudy Premium som koster $ 34.99
6-måneders Sudy Premium som koster 49,99 dollar
For å glede deg over de ubegrensede funksjonene som Sukkerpappa, må du velge mellom hvilke som helst av planene.
1 måned Sudy-premie som koster $ 69.99
3-måneders Sudy Premium som koster $ 169,99
6-måneders Sudy Premium som koster 249,99 dollar

Generelle funksjoner på Sudy

• Det krever å sveipe til høyre for å vekke samtaler med en annen bruker hvis du synes profilen deres er tiltalende, og hvis du ikke ser den attraktiv, kan du sveipe til venstre for å ignorere.
• Når dere sveiper til høyre, er det en perfekt match; Du kan deretter gå til neste trinn med å sende varme meldinger, bilder til hverandre.
• Plattformen lar deg dele den daglige aktiviteten din mens andre kan se på opplastningene dine.
• Du vil kunne finne kompatible sukkerbabyer og pappaer takket være den innovative algoritmen.
• Gratisfunksjonene vil bare være tilgjengelige når du blir bekreftet.
• Den har en sveipefunksjon som tilbyr ti profiler hvert 30. sekund.
• Appen føles mer som sosiale nettverk, takket være den personlige opplevelsen.

Pros

• Appen er enkel å navigere, den lar deg også lage en attraktiv profil på få minutter.
• Du er nå i stand til å dekke dine fysiske, emosjonelle og økonomiske behov med den godt designet appen.
• Du kan bruke de fleste funksjonene når du har blitt bekreftet å være ekte.

Cons

• Gjennomgang av profiler er noen ganger treg.

Konklusjon

På slutten av det hele gjør miljøet det enkelt og behagelig for samspillet mellom både Sugar Daddies og Sugar Babies, og du kan ta denne siden med deg overalt hvor du går takket være mobilappen. Forsøk gjerne.

Foxyadult

Rating: 5 out of 5.

Les anmeldelse

foxyadult

Foxyadult er definitivt verdt et forsøk. I en digital epoke hvor folk møter ektefellene på nettet, lyder ikke ideen om å finne en frekk person med et sinn så skittent som ditt. Du har bokstavelig talt ingenting å tape hvis du registrerer deg for en konto i dag. Bare vær sikker på at du vet nøyaktig hva du leter etter.

Priser og planer

  • Gratis versjon: Ja
  • Standard 49 €
  • Premium 99 €
  • Ultimate 199 €
Anmeldelse av Sudy - SukkerPappa.com

Sudy er en nettdating app for både sukkerpappaer og sukkerbabyer. som tiltrekker seg menn og vakre unge kvinner,og kobler sugardaddy og sugarbaby for en ordning

Application Category: Dating

Editor's Rating:
2