Foxyadult

Rating: 5 out of 5.

Poeng 5/5
Besøk siden her

foxyadult

Du har sikkert prøvd de fleste av de populære datingsidene, og du endte opp med ingenting, bare skuffelse og avvisning. Ikke mist håpet ennå. Det er noe mer. Det er på tide å prøve ut Foxyadult Dating som garanterer en høyere suksessrate. Denne datingsiden har millioner av andre brukere som alle leter etter det samme. Her alt du trenger å vite;

Registrer deg

Det tar noen sekunder å opprette en profil. Du må ha en e-postadresse for å registrere deg for en konto. Du må sende opplysninger om kjønn, det du leter etter (mann eller kvinne), din fødselsdato, land, brukernavn og passord. Når du har sendt inn disse detaljene, vil du bli bedt om å bekrefte e-posten din før du logger deg på kontoen din. Dette trinnet er et sikkerhetsmål, som er ment å beskytte deg. Når du bekrefter e-posten din, får du lov til å logge deg på kontoen din. Du kan legge til tre av dine beste bilder for å tiltrekke andre brukere til profilen din.

Medlemskap

Når det kommer til datingsider, må du være trygg på at informasjon og forpliktelser er trygge. Foxyadult forstår den følsomme karakteren til detaljer som er innlevert under registreringsprosessen, og de har tatt en rekke tiltak for å sikre maksimal sikkerhet. For det første er tre-trinns registreringsprosessen en ekstra fordel. Det innebærer den første registreringsprosessen, bekrefter e-postadressen din og verifiserer profilen din. Teknisk sett avstår nettstedet fra å bruke informasjonskapsler (i motsetning til andre datingsider). Dette betyr at de ikke samler inn eller bruker dataene dine til andre formål enn å forbedre opplevelsen din. Andre nettsteder vil bruke informasjonskapsler for å tjene penger på nettstedet gjennom annonser som bruker dine personlige data. I tillegg er nettstedet SSL-beskyttet, noe som betyr at hackere ikke har lett tilgang til brukerprofiler.

Kommunikasjon

Designet er ganske enkelt. Når du registrerer deg, har du et dashbord med profilen din (bilder, bio og interesser), en meldingsplattform og tilgang til andres profiler. Sammenlignet med de fleste andre datingsider, er Foxyadult ganske enkelt og interessant. Når du logger deg på kontoen din, kan du bla gjennom andres profiler. Du kan bla gjennom så mange profiler som du vil, så vel som å sjekke ut andres interesser og bilder. Hvis du liker en annen brukers profil, kan du sende dem hjerter eller legge til profilen i favorittlisten din. Hvis du er interessert i noen, er det enklere å chatte på denne plattformen enn på de fleste andre datingsider. Du kan sende spørsmål rett inn i innboksen uten å vente på at de liker profilen din. Enkelt sagt, designet er enkelt og ukomplisert å bruke, selv om nettdating siden har de fleste funksjonene du vil finne på populære datingsider. Andre brukere vil også kunne se profilen din og sende deg meldinger eller legge deg til sin liste over favoritter. En annen viktig funksjon å merke seg er bruken av mynter for å chatte. Du trenger mynter, for å sende meldinger til andre brukere. Du vil tjene disse myntene ved å gjøre visse ting som å bekrefte profilen, laste opp tre bilder, logge på kontoen din regelmessig og legge til interesser. Hver aktivitet vil tjene deg forskjellige mengder mynter. For eksempel er verifiseringen av din profil verdt 100 mynter, men legger du til bilder tjener du 20 mynter. Du kan også kjøpe mynter fra nettdatin siden hvis du går tom for gratis mynter. Myntsystemet er ganske effektivt, da de fleste ville unngå å kaste bort tid og mynter på å chatte med uinteresserte brukere.

Profil

Foxyadult er bygget for å imøtekomme dristige voksne, finne noen å ha det gøy med og utforske sine villeste fantasier med likesinded mennesker. Denne nettdating siden er ikke for deg hvis du leter etter et seriøst forhold som vil føre til ekteskap. Men hvis du er den dristige, eventyrlystne typen, kan du sette danseskoene dine på. Foxyadult har et bredt spekter av aktive medlemmer. Du finner de mest dristige sjeler på nettdating siden og engasjere med folk som ikke holder tilbake. Dette er ikke den typen nettdating side hvor du spiller tankespill med interessene dine, prøver å kjenne hverandre i flere måneder før du endelig avviser hverandre eller går på en dato. Det er den typen sjekkeside der alle har en agenda; å ha det gøy fordi livet er kort. Så hvem skal registrere seg for en profil? Foxyadult er åpen for alle uansett kjønn og seksuell orientering. Du kan være gift, singel eller et par på jakt etter et tredje hjul.

Abonnement

Dette nettstedet benytter seg av mynter som er kjøpt med penger via kredittkort. Medlemmene kan få gratis mynter for å fylle ut hele profilen sin. Eller en kan kjøpe pakker med mynter. 

  • Standard 49 €
  • Premium 99 €
  • Ultimate 199 €

Generelle funksjoner på Foxyadult

Som nevnt ovenfor har Foxyadult gode medlemskaps tall. Du kan se så mange profiler som mulig, og sjekkesiden bruker dine interesser og generelle profil for å hjelpe deg med å møte den perfekte matchen. Basert på dine interesser (som du må angi når du registrerer profilen din), vil datingsiden algoritmer skanne gjennom databasen og bringe deg nærmere folk med lignende interesser. Du bør også forvente å møte mange dristige mennesker på nettdating siden. Du vil helt sikkert chatte med andre brukere som har nadre fantasier, men du vil også komme over folk som har preferanser som deg. Du må bare velge hva du liker og gjøre ditt trekk.

Konklusjon

Foxyadult er definitivt verdt et forsøk. I en digital epoke hvor folk møter ektefellene på nettet, lyder ikke ideen om å finne en frekk person med et sinn så skittent som ditt. Du har bokstavelig talt ingenting å tape hvis du registrerer deg for en konto i dag. Bare vær sikker på at du vet nøyaktig hva du leter etter. Samlet sett går Foxyadult bra når det veies mot andre datingsider. Den sterkeste funksjonen er chattemyntene som hjelper brukerne til å unngå å kaste bort tid på feil person. Det faktum at det er en voksen datingside der folk med felles mål møtes, er også en fordel. Dette er i kontrast til andre datingsider som blander brukere (fra de som ser etter sex og de som håper å møte sine ektefeller). Det er derfor enklere å møte folk og få samtalen til å gå offline hvis du bruker Foxyadult.

Pros

  • Rask og enkel registreringsprosess.
  • Mynter for å chatte.
  • De har medlemmer i mer enn 130 land.
  • Det har flere personvernalternativer.
  • Ingen annonser

Cons

• Det har begrensede muligheter.
• Mynter er relativt dyrt.

Anmeldelse av Foxyadult

Det er på tide å prøve ut Foxyadult som lover en høyere suksessrate. Foxyadult har millioner av andre brukere som leter etter det samme. Her alt du må å vite

Application Category: Dating

Editor's Rating:
4.8