Hvordan finne en sukkerpappa

Hvordan finne en sukkerpappa

Å finne en sukkerpappa er en fin måte å ha det moro på, få litt erfaring og få litt penger til å gjøre livet ditt enklere og mer spennende. Hvis du er fast bestemt på å finne en sukkerpappa, vil du kunne trekke den av bare ved å vite hvor du skal se, vite hva som appellerer til en sugardaddy, og fortsette å gi sukkerpappa det han trenger mens han drar nytte av hans rikdom. Hvis du vil vite hvordan du finner en sukker pappa på kort tid, bare følg disse trinnene.

Se på de riktige stedene

Se på de riktige stedene for å finne en sugardaddy

Vit hva du leter etter. Før du begynner å lete etter en sukkerpappa, bør du vite hva du leter etter. Dette vil hjelpe deg å begrense søket ditt og til å bli mer klar over dine krav helt fra begynnelsen. Du kan lage en liste over de egenskapene du vil at sugardaddy skal ha, og en annen liste over alle tingene du vil at han skal betale for. Det er ingen skam i det – han er en sukkerpappa, tross alt.

 • Bestem hva slags sukkerpappa du leter etter. Ønsker du noen som er under førti, eller over femti? Bør han være skilt, ønsker å gå ut med flere mennesker eller til og med være gift? Vil  du ha noen som ønsker å tilbringe mye tid med deg eller bare en mann å ta deg med bort i helgene?
 • Bestem hva du vil at sugardaddy  skal gjøre for deg. Noen sukkerbabys krever bare en fast avgift – som  10.000 eller 20.000 i uken i bytte for kameratskapet sitt, noen morsomme middager og vanligvis litt sex. Eller ønsker du å bli kompensert for det meste gjennom fancy middager, eksotiske ferier og ved å bli bli med på elegante og eksklusive arrangementer?

Sjekk ut datingsider for å finne sukkerpappaer. Ikke vær sjenert – hvis en sugardaddy er det du er interessert i, bør du være med på en nettdatingside for å finne sukker pappaer. Her kan du  prøve Foxyadult. Disse datingsidene lar deg være tydelig på hva du vil, og raskt finne en sugardady som leter etter en sugarbaby.

 • Vær tydelig på hva du ønsker. La menn vet hva slags forhold du leter etter.
 • Legg ut bilder som er tiltalende, men ikke så provoserende. Du ønsker at sukkerpappen synes at du er sexy, mens de likevel tar deg på alvor.
 • Snakk om hva du har å tilby. Ikke bare fokusere på hva du trenger, men la sugardaddy se at du er morsom, spennende, mystisk, eller at du elsker å finne på noe gøy..

Sjekk ut vanlige datingsider på nettet. Hvis du føler deg for sjenert eller flau til å sjekke ut de tradisjonelle nettstedene for å finne sukker pappaer, eller du ikke vil være så opplagt med hva du vil, kan du sjekke ut vanlige datingnettsteder, som Tinder, eller us2 , og prøv å finne en mann som vil gi deg pengene og gavene du ønsker.

Vi anbefaler Foxyadult

foxyadultGå til siden

 • Du kan bruke filtre for å finne den rette mannen, som for eksempel å se på hvor mye sukkerpappa tjener eller hans yrke.
 • Du kan også bla gjennom profilen til en mann for å se om han passer dine behov, hvis han lister opp dyre hobbyer som sportsbiler eller ferier i Karibien som hans interesser, ser ut til å være kledd i kostbare klær og har dyre smak. Da kan han være en sukkerpappa for deg.
 • Du bør også se nærmere på hva mannen ser etter – se om han vil ha en kvinne han ser som sin likestilte, eller om han vil skjemme bort en sugarbaby som vil ha en god stund i bytte for selskapet sitt.

Spør vennene dine. Ikke vær redd for å spørre vennene dine om de kan sette deg opp med en sukkerpappa. Du kan uttrykk dette på en annen måte hvis du føler deg mer komfortabel med å spørre mindre direkte. Minst en av vennene dine vil sannsynligvis kjenner en rik mann, enten det er fra arbeid eller sine utenfor interesser, som er ute etter noen han kan ta vare på. Hvis du sender ut en føler, kan noen vite om den perfekte mannen for deg.

 • Spør dine venner om å sette deg opp på en date, og fortell dem ærlig om dine krav. Du ønsker ikke å bli satt opp med en mann som leter etter sin sjelevenn hvis alt du ønsker er en sukker pappa.

Gå til steder hvor du kan finne rike menn. Hvis du er for sjenert til å sjekke på nettet eller spørre vennene dine om de kan stille deg opp med en sukkerpappa, kan du gå ut og prøve å jakte på ham selv. Ta dine venner til en bar eller restaurant i de rike bydelene i byen din, og fange øyet til en eldre og åpenbart rik utseende mann.

 • Du kan til og med reise til et sted hvor rike menn er kjent for å være. Du kan også ta en jentetur til Monaco eller andre områder der rike menn tilbringer ferien og se om du finner noen som appellerer til deg.
 • Når du er på jakt etter mennene, kle deg pent, men ikke altfor utfordrende. Du ønsker at mennene tar deg på alvor, og ikke tenker på deg som et engangsligg. Ditt forhold til sukkerpappa skal vare mye lenger enn det –  i hvert fall lenge nok for deg så du får det du ønsker.
 • Ta en titt på kulturelle steder som sannsynligvis vil bli besøkt av rike menn, som museer, operahus eller kunstgallerier. Hvis et kunstgalleri eller et  museum pleier å ha en spesiell anledning, som et cocktail party, så sørg for å være der til stede med smilet på.

Vær vedvarende i søket ditt. Å finne en sukkerpappa tar tid. Ikke bli frustrert hvis søket ditt ikke fører deg til rette mannen med en gang. Du kan prøve en blanding av å se på datingsider, spør vennene dine og dra ut i verden for å finne sukkerfaren til drømmene dine for best mulig resultat. Hvis du vet hva du vil og er trygg på deg selv, så vil sukkerfaren til slutt finne veien inn i livet ditt.

 • Det fine med å se etter en sukker pappa er at du kan date flere mennesker samtidig. Husk å holde mulighetene åpne mens du fortsetter å lete.

Appellere til en sukker pappa

Appellere til en sukker pappa

Vær tydelig på dine behov. Sukker pappa vil sette pris på det hvis du setter vilkårene for forholdet tidlig, så det er ingen forvirring. Hvis du vil ha en ukentlig lønn eller forventer at han skal betale noen av utgiftene dine, som husleien din, gi ham beskjed slik at han vet nøyaktig hva du trenger fra begynnelsen. Hvis du bare vil møte ham en eller to ganger i uken, så fortell ham dette, så han ikke forventer mer.

 • Å være tydelig om dine behov vil også bidra til å etablere vilkårene i forholdet. Dette vil sikre at dere begge leter etter det samme.
 • Hvis du vil ha frihet til å se andre mennesker mens dere er sammen, bør du også gjøre dette klart fra begynnelsen.
 • Ikke føl deg sjenert for å fortelle ham hva du vil – han vil sette pris på din ærlighet og kan til og med synes det er spennendes.

Vær oppmerksom på utseendet ditt. Du trenger ikke å være en heit tjueåring med dobbel-D bryster for å appellere til en sukkerpappa. Sugar daddies leter etter kvinner i alle aldre, former og størrelser, så ikke føl deg selvbevisst hvis du er over førti eller hvis figuren din ikke ligner en Barbie dukke. Det som er viktig er at du bruker tid på å opprettholde utseendet du har ved å dusje daglig, style håret ditt og ha på deg smigrende og tiltalende klær.

 • Ta deg tid til å style håret ditt og ta på deg sminke. Du kan finne en sukker pappa når som helst, og ønsker å se ditt beste når du gjør.
 • Du trenger ikke å se ut som en pornostjerne for å appellere til en sukker pappa. Mange sukker daddies foretrekker det naturlige utseendet.

Anmeldelse av Foxyadult

foxyadultLes anmeldelse

Vær selvsikker. Hvis du vil appellere til en sukker pappa, bør du være trygg og selvsikker og klar til å ta avgjørelsene. Det kan hende at han føler seg sjenert over å være en sukker pappa eller usikker på hvordan han skal gå frem, og han vil sette pris på det hvis du vet hva du gjør og ikke er sjenert om å be om de tingene du trenger. Hold hodet høyt, smil stolt og presenter deg selv med stolthet.

 • Det er en forskjell mellom å være selvsikker og sjefete. La sukkerpappa fortelle deg hva han tenker, hva han vil og hvordan du kan hjelpe. Ikke prøv å være så selvsikker at du ignorerer behovene hans fullstendig.

Vær selvstendig. En sukkerpappa er ikke på jakt etter en livspartner eller en kvinne som vil gjøre alt fra klesvask til dagligvarehandel for ham – han har sannsynligvis en hushjelp for det likevel. Han ser etter en kvinne som er morsom og spennende, men som også har sitt eget liv, interesser, venner og planer når han ikke er i nærheten. Hvis du virker klam, besatt over planen hans, eller en som du alltid vil være i nærheten, vil han raskt lete etter en annen sukkerbaby.

 • Ikke møte sukkerpappa mer enn to eller tre ganger i uken – hvis du prøver å se ham mer enn det, vil han tro at du begynner å bli knyttet til han.
 • Unngå å sove over for mye hvis du kan. Hvis du begynner å sove over hos din sukker pappa hele tiden, vil det begynne å se ut som du ønsker å flytte inn og bli værende.
 • Vær åpen om dine planer. Hvis du skal ha en natt ute med venninnene dine, gi ham beskjed. Han vil bare ønske deg mer hvis han er litt sjalu. Hvis dere begge er klar over det faktum at du er i et åpent forhold, fortell ham når du skal ut på en date med noen andre.  Dette vil bare få deg til å virke mere selvstendig.

Vær sexy. Sugar daddies vil ha sexy kvinner som kan oppfylle deres behov. Hvis du virkelig ønsker å finne en sukker pappa, så du bør kle deg og oppføre deg sexy så mye som mulig. Se sexy ut ved å ha på deg sexy klær, ha på deg sminke for å skape mørke øyne og ha på deg noen sexy undertøy på soverommet. Du kan opptre sexy ved å slikke leppene, berøre sukkerfaren din akkurat nok til å tenne ham, og ved å sende ham sexy tekster eller til og med snakke frekt over telefonen

Hvis du virkelig vil ha en sukker pappa, bør du ha litt seksuell erfaring. Sugar daddies vil ha kvinner som er komfortabel i soverommet. Du bør vite hva du gjør, og bør være forberedt på å gi ham det han trenger.

 • Du trenger ikke å ha provoserende klær for å være sexy – bare ha på deg noe som komplimenterer figuren din og får sukkerfaren din til å ønske deg mer.

Hold sukkerpappa hekta på deg

Hold sukkerpappa hekta på deg

Hold deg mystisk. Hvis du vil at sukker pappaen din vil fortsette å ønske deg, bør du være mystisk. Hvis du må dra, ikke alltid fortelle ham hvor du skal. Hvis du ikke svarer på anropene hans på en dag, ikke gå inn på en stor forklaring på hva du gjorde – du var bare opptatt med å leve ditt eget liv. Ikke fortell ham om hver minste ting du tenker på, og ikke gå i detalj om dine dypeste ønsker og behov. Du kan avsløre litt om deg selv om gangen, men alltid la ham ønske å ha mer.

 • Ikke gi ham en planlegger med tidsplanen din på. La ham lurer på alle de tingene du er opptatt med når du ikke er med ham.

Vær positiv og morsom. Sugar daddies er på jakt etter kvinner at de kan ha en god tid med. De beskriver ikke penger for å være sammen med en kvinne som er negativ eller alltid klynker og klager. Hvis du har en tendens til å ha negative tanker, kan du prøve å holde dem på et minimum når du er rundt sukker pappaen din og lagre dem for dine virkelige venner. Hold ting lett og positivt ved å le ofte og snakke om de tingene som gjør deg lykkelig og de tingene du er spent på i stedet for de tingene som får deg til å føle deg bedrøvet.

 • Når du tar deg selv si noe negativt, kan du motsi uttalelsen din ved å komme med tre positive kommentarer.
 • Prøv å le så mye du kan. Sukker pappaer vil ha kvinner som har det bra.
 • Hvis du har en følelsesladet dag eller har lyst til å gråte, ikke dump alle følelsene dine på sukker pappaen din. Ringe til en god venn i stedet.

Hold ting spennende. Hvis du vil beholde sukkerpappaen din, bør du holde ting friskt ved alltid å holde ham på tærne. Ikke gjør det samme hver helg, selv om du alltid drar ut på en dyr restaurant. I stedet kan du blande ting ved å be ham ta deg båttur, gi deg ett tennis kurs eller ta deg med bort på en kostbar ferie.

 • Hvis du dere gjør de samme tingene hele tiden, kan sukkerpappaen din bli lei deg. Sørg for at dere gjør en ny ting sammen minst en gang hver uke eller annenhver uke.
 • Hold ting spennende på soverommet også. Bruk tiden din med sukker pappaen din som en mulighet til å prøve ut noe nytt med sex.

Unngå familieliv. Den raskeste måten å miste  sukkerpappaen din på, er å få ham til å føle at du er klar for et forhold og vil gifte deg. Han er med deg fordi du er morsom, eventyrlysten og spennende – ikke fordi du elsker å lage hjemmelagde måltider eller stryke skjortene hans. Unngå å sove over, tilbringe for mye tid med ham, eller ta på deg noen kvinne-oppgaver hvis du kan, ellers vil et rødt flagg komme opp umiddelbart, og han vil avslutte sukker forholdet.

 • Så snart du kan fortelle at han føler seg ukomfortabel med at du kommer for nær, bare trekk deg tilbake.
 • Ikke kall ham kjæresten din, og ikke lag vitser om bryllup.
 • Ikke introduser ham for dine venner eller familie med mindre det er virkelig det han vil, ellers vil ting begynne å føles for alvorlig for ham.
 • Unngå å snakke om noe som er langt fram i tid, med mindre du bare planlegger deres neste ferie.

Ikke bli knyttet. Hvis du virkelig bare ønsker å dra nytte av rikdommen i en sukker pappa, så ikke bli for knyttet til ham. Han er ikke kjæresten din eller langtids materiale – han er noen du har det bra med, en mann som gir deg økonomiske fordeler som gjør livet ditt enklere og morsommere. Ikke begynn å planlegge bryllupet ditt, komme med barnas navn eller planlegge livet ditt rundt den travle timeplanen hans. Forbli den du er, fortsett å forfølge dine egne interesser, så unngår du å bli såret.

 • Ikke ta kontakt med ham hele tiden når dere ikke er sammen. Bare planlegg møtene en eller to ganger i uken og gi ham beskjed når du er på vei.
 • Ikke bruk tiden din på å lure på hva han gjør, eller når du vil se ham igjen.
 • Ikke spør ham om andre kvinner i livet hans eller bli sjalu hvis han til og med nevner en annen kvinnes navn.

Vit når du skal gå videre. Hvis du har vært sammen med sukkerfaren din i lang tid, lurer du kanskje på om det er på tide å bryte det av. Det er noen få gode grunner til å gjøre dette: Det kan hende du ser at han er for knyttet til deg, du kan bekymre deg for at du også er følelsesmessig koblet til ham, eller at dere bare kjeder dere med hverandre. En annen grunn til å gå videre er at enten du eller sukkerfaren din har funnet noen du liker, eller til og med elsker, og ønsker å forfølge et forhold til den personen.

 • Når det er over, er det over. Vær tydelig og rolig når du avslutter forholdet, og prøv å avslutte ting på en god måte. Hvis alt du ønsket var å ha en sukker pappa, vil du kunne finne en ny på kort tid.
 • Hvis sukker pappaen avviste deg, ikke bli lei deg. Det skjer hele tiden – sukker pappaer har en tendens til å kjede seg og vil gå videre, og det har sannsynligvis ingenting med deg å gjøre.

Bør jeg skaffe meg en sukkerpappa?

Bør jeg skaffe meg en sukkerpappa?

Det er fint å ta penger i bytte for et forhold. Du får betalt for å like noen og opptre som deres partner. Det er ingenting galt med dette, men du må være ærlig med deg selv om hva du går til.

 • Du må være komfortabel med å snakke direkte til sukkerpappen din. Hvis du er for passiv, eller bare ta pengene uten spørsmål, er du i fare for å bli utnyttet.

Du forstår risikoen for økonomisk avhengighet. At pengene ikke kommer uten sukkerpappas forventninger. Det forventes at du på noen måte også skal gjøre ting for ham, ellers blir pengene fort borte.

 • Du vil på en eller annen måte, bli avhengig av sukker pappa for å holde livsstil din i gang.
 • Hvis du har din egen inntektskilde, og bare bruker ham til fasiliteter og luksus, kan du holde deg mer uavhengig

Du er okay med å anføre menn. Du bør selvfølgelig være ærlig med sukkerfaren din fra start. Men selv om du er ærlig, vil du lede ham videre. Du må opptre sexy og mystisk for å tjene deg selv. Uansett hva “reglene” er, er sjansene gode for at han vil ønske seg mer. Du er nødt til å være okay med å dyrke denne forvisning om at han ikke får mer.

Foxyadult

Rating: 5 out of 5.

Les anmeldelse

foxyadult

Foxyadult er definitivt verdt et forsøk. I en digital epoke hvor folk møter ektefellene på nettet, lyder ikke ideen om å finne en frekk person med et sinn så skittent som ditt. Du har bokstavelig talt ingenting å tape hvis du registrerer deg for en konto i dag. Bare vær sikker på at du vet nøyaktig hva du leter etter.

Priser og planer

 • Gratis versjon: Ja
 • Standard 49 €
 • Premium 99 €
 • Ultimate 199 €

Foxyadult er definitivt verdt et forsøk. I en digital epoke hvor folk møter sukkerpappa på nettet, lyder ikke ideen om å finne en frekk person med et sinn så skittent som ditt. Du har bokstavelig talt ingenting å tape hvis du registrerer deg for en konto i dag. Bare vær sikker på at du vet nøyaktig hva du leter etter.

Foxyadult er bygget for å imøtekomme dristige voksne, finne noen å ha det gøy med og utforske sine villeste fantasier med likesinded mennesker. Denne nettdating siden er ikke for deg hvis du leter etter et seriøst forhold som vil føre til ekteskap. Men hvis du er den dristige, eventyrlystne typen, kan du sette danseskoene dine på. Foxyadult har et bredt spekter av aktive medlemmer. Du finner de mest dristige sjeler på nettdating siden og engasjere med folk som ikke holder tilbake. Dette er ikke den typen nettdating side hvor du spiller tankespill med interessene dine, prøver å kjenne hverandre i flere måneder før du endelig avviser hverandre eller går på en date. Det er den typen sjekkeside der alle har en agenda; å ha det gøy fordi livet er kort.


Les anmeldelse

Du vet at du kan holde følelsesmessig avstand. Mange sukker pappaer vet godt hva de får deg til. De starter med gaver og penger, men de endelige målene er ikke alltid på bordet. Når du gir noen så mye makt over deg, må du ha tillit til dem. Men sukker pappaer, generelt, er ikke de mest umiddelbart tillitsverdige menneskene. Du må holde hodet og hjertet kaldt. Samtidig er du bare der for pengene, så føl ikke at du ikke har noen makt i forholdet heller.

Dette er på mange måter en forretningstransaksjon. La det være slik.

Hvis du leter etter dype eller meningsfulle forbindelser, ikke skaff deg en sukker pappa. Ethvert forhold bygget på betaling vil neppe føre til en reell og dyp forbindelse.

Dumt som det høres ut, sukker pappa-forhold er veldig sjelden som handlingen til Pretty Woman. Ikke la drømmen om “gratis” penger blinde deg fra realitetene i penger for sex forhold.