SugarDaddyForMe​

Rating: 3 out of 5.

Poeng 3/5
Besøk siden her

SugarDaddyForMe​​

Hvis du leter etter en datingside som vil tilby deg en brukervennlig plattform der du kan møte mennesker for et gjensidig fordelaktig forhold, vil SugarDaddyForMe datingsiden gi deg alt du trenger og gjøre det mulig. Det anses som utvilsomt å være et av de beste datingsidene på nettet for de som leter etter sukkerbabyer og sukker pappaer. SugarDaddyForMe​ lar deg møte med mennesker, leve et lykkelig liv, en tilfredsstilt livsstil, alt presentert for deg uten strenger festet. Akkurat som alle andre datingsider, fremmer det samme formål, eller skal jeg si det ble bygget for det. Det ble opprettet i 2004; Siden har den rangert høyt blant alle sukkerpappa datingsider.

Hovedmålet deres er å skape et miljø som er vennlig for alle sukker pappaer og sukker babyer. Gir deg en plattform der du kommuniserer, kobler og mingler med over 4 millioner brukere online.

Før vi snakker om hvor enkelt grensesnittet er og algoritmene det ble bygd på, er det noen få ting man må tenke på når man prøver å skrive en anmeldelse om slikt:

Registrer deg

Ifølge samlede anmeldelser av online brukere av SugarDaddyForMe​ kan det ta en stund å registrere seg på dette nettstedet. Dette er uvanlig, ettersom de fleste av datingsidene som vi har kommet over har en tendens til å tilby brukere (nye brukere) med en rask registreringsside der du enkelt kan fylle ut feltene. Når du registrerer deg på dette nettstedet, vil du få fire alternativer; de inkluderer sukke pappa, sukkerbaby (jente), sukkerbaby (gutt) eller sukkermamma. Bestem hvilken du skal være på SugarDaddyForMe​.

Den neste delen av å ivareta er det du søker etter. For å være presis, ville det være å vite om du søker en utenomekteskapelig affære. Jeg er ikke sikker på om dette vil endre registreringsprosessen eller ikke. Det er ikke det eneste du blir bedt om å behandle på registreringssiden. Akkurat som alle andre nettsteder, vil nye brukere bli bedt om å oppgi personlig / nødvendig informasjon som telefonnummeret ditt, alder, beliggenhet, inntektsområdet, generelle / fysiske funksjoner, din e-post og passord (nytt passord).

Sugardaddyforme vil informere deg om å oppgradere kontoen din, dette er et must, noe som betyr at du ikke vil kunne få tilgang til noen del eller funksjoner hvis du ikke har oppdatert kontoen din. Noen kan synes dette er irriterende fordi du vil føle det du betaler for. Det er som å be om betaling når du ikke har gjort jobben din – bare si!

• Registreringsprosessen tar vanligvis lang tid.
• Du får match-up-resultat når du er ferdig med å registrere deg.
• Du har to konto alternativer – du kan velge Sugar Baby-alternativet eller Sugar Daddy / Mummy-kontoen, avhengig av det du vil opprette.

Medlemskap

Å være en sukkerbaby på SugarDaddyForMe​ men ennå ikke har aktivere profilen sin, vil du fremdeles kunne søke etter profiler, det vil si hvis du er bestemt nok. Der vil du finne mange potensielle sukkerpapper som ikke bare er vellykkede og velstående, men som også er attraktive – dette er en ting du ikke finner på alle datingsidene. De fleste (om ikke alle) av Sugar daddy-profilen er aktive. Altså, alle sukkerbabyer har potensielle sukkerpappaer å få kontakt med. Det betyr ikke at det ikke er falske profiler på plattformen; ifølge noen nettlesere er det også svindlere og mye spøkelsesprofil på plattformen. Datingsiden trenger fortsatt å filtrere ut de dårlige profilene – med tiden!

Det som fremdeles irriterer meg om dette nettstedet, er at du ikke vil kunne få full tilgang til dette nettstedet hvis du ikke har oppgradert kontoen din. Det er ikke valgfritt å velge et medlemsalternativ og også gi kredittkortinformasjonen din. Det eneste positive er at du kan bestemme deg for å prøve ut Gold-medlemskapet gratis i noen dager. Kredittkortet du oppgir vil tillate dem å fakturere deg når prøveperioden utløper. Jeg undersøkte dette og fant ut at hvis du ikke sier opp medlemskapet før den første måneden, blir du belastet.

Derfor må du gjøre mer research før du går til dette nettstedet ved å aktivere profilen din. Noe av det som er lagt til abonnementsplanen er tilleggsavgiften for det som kalles Total Access. Hva dette betyr er at for en ekstra $ 14,95 per måned, gir denne ekstra planen (Total Access) ikke-betalende medlemmer å kontakte deg og svare på e-postene dine. Det betyr at sukkerbabyer må betale for sukkepappaer uten medlemskap for å kommunisere og svare på meldingene hennes. Vent litt; Jeg synes dette er forvirrende! Hvis en Sugar Daddy ikke kan betale for en plan, hvordan betaler han for en date? Jeg mener, hva annet kan han ikke betale for?

App

Sugardaddyforme-plattformen har også en app (Android-app) som lar deg få tilgang til dette nettstedet mens du er på farten! Alt på smarttelefonene dine. Det er ikke skarpe forskjeller mellom funksjonene du har på skrivebordsversjonen og mobilversjonen.

Abonnement

SugarDaddyForMe​ har mer enn en plan, kombinert med en spesialpris som er for “Total Access”. På dette nettstedet er det to typer kontoer (premie). De har sølvplanen og gullplanen. Planen for sølvmedlemskap koster $ 29,95 per måned (pluss en ekstra $ 5,95 for administrasjonsgebyr), mens Gold-planen på den annen side koster over $ 34,95 per måned (dette inkluderer også% 5,95 administrasjonsgebyr). Sukkerbabyer vil betale over $ 30,90 for sølvplanen og betale $ 40,90 i måneden for gullmedlemskap.

Sølv medlemskap

• Begrenset e-postlagring.
• Har ingen meldingshistorikk.
• Tilbyr deg chat eller / og direktemelding.
• E-postene som er lagret mens du er på denne planen, vil være i to måneder.
• Lar deg sende og motta e-post.
• Last opp ubegrensede bilder.

Gull medlemskap


• Du får alle Silver-funksjonene.
• Godkjenning av rask profil.
• Du vil få topp plassering i søk.
• Messenger-historikk aktivert.
• Profilheving.
• Du vil også få ubegrenset e-postlagring.

Generelle funksjoner på SugarDaddyForMe

Jeg ville gitt nettstedet en 4 av 5. Sugar daddy-profilene på denne plattformen er ikke bare aktive. de er også attraktive. Bortsett fra betalings- og abonnementsproblemet jeg har med dette nettstedet, må det jobbes med kundeservicen. Mye diverse betaling (hva i all verden er administrasjonsgebyret for? En total tilgangsavgift for en blakk sukker pappa? Ikke klandre meg; jeg synes det er vanskelig å pakke hodet rundt dette. Dette burde ikke stoppe deg fra å prøve. Hvis det er så ille, vil det ikke ha 4 millioner brukere.

Pros

• Du trenger ikke å abonnere på noe medlem for å bla gjennom brukerprofiler.
• Last opp ubegrensede bilder.
• Du har lov til å sende gaver.
• Den har aktive brukere.

Cons

• Prisalternativene er forvirrende.
• Grensesnittet ser gammelt ut.

Foxyadult

Rating: 5 out of 5.

Les anmeldelse

foxyadult

Foxyadult er definitivt verdt et forsøk. I en digital epoke hvor folk møter ektefellene på nettet, lyder ikke ideen om å finne en frekk person med et sinn så skittent som ditt. Du har bokstavelig talt ingenting å tape hvis du registrerer deg for en konto i dag. Bare vær sikker på at du vet nøyaktig hva du leter etter.

Priser og planer

  • Gratis versjon: Ja
  • Standard 49 €
  • Premium 99 €
  • Ultimate 199 €
Anmeldelse av SugarDaddyForMe - SukkerPappa.com

Hvis du leter etter en datingside som tilbyr deg en plattform der du kan møte mennesker for et fordelaktig forhold, vil SugarDaddyForMe gi deg alt du trenger

Application Category: Dating

Editor's Rating:
3