Seeking Arrangement

Rating: 4 out of 5.

Poeng 4/5
Besøk siden her

Seeking Arrangement

Seeking Arrangement, designet av Brandon Wade i 2006, er en datingside som er utviklet for å koble eldre menn og kvinner til unge vakre damer og unge menn som er villige til å gå inn i et gjensidig / symbiotisk forhold til dem (sukker pappaer og sukker mammaer) forutsatt at de er villig til å bli støttet økonomisk og mentalt. Dette er ganske forskjellig fra det tradisjonelle datingsiden der du bare har sukkerbaby som kobler seg til sukkerpappaer.

Som verdens største datingside for sukkerpappa, er Seeking Arrangement ikke bare vellykket for de matchende funksjonene, men også for å lede brukere til denne sukkerbollen. Ikke bare hadde Seeking Arrangement blogger, men det opprettet også et SugarBaby University. Her trenger ikke brukere å forveksle om hvordan man chatter, hvordan man ber om godtgjørelse og annet inngangsnivå

Registrer deg

Funksjonene som er til stede på Seeking Arrangement er nesten den samme tingen du finner på andre datingsplattformer. Selv om det stadig får over 10 millioner brukere månedlig. Hvis du vil være med, registrere deg for en ny konto, må du oppgi telefonnummer, e-postadresse, nytt passord og laste opp et bilde av deg selv, bare for å være sikker på at kontoen er ekte, mer , vil du også ta med en beskrivelse av deg selv. Du har to kategorier som vil bli presentert for deg. Du har kategorien Sukkerpappa / Sukkermamma eller Sukkerbaby. Det er da opp til deg å velge den du er. Hvis du valgte Sugar Baby-alternativet, blir du bedt om å oppgi beløpet du håper å bruke som en Sugar Baby eller det beløpet du vil at Sugar Daddy / Mummy skal bruke på deg. Kort oppsummert

• Registreringsprosessen tar vanligvis lang tid.
• Du får match-resultat når du er ferdig med å registrere deg.
• Du har to kontoalternativer – du kan velge Sugar Baby-alternativet eller Sugar Daddy / Mummy-kontoen, avhengig av det du vil opprette.

Medlemskap

Seeking Arrangement nettstedet passer for forskjellige mennesker, mens noen datingsider vanligvis fungerer med konseptet kvinnelige sukkerbabyer som kobler seg til sukkerpappaer, denne nettdating siden legger til det lille”ekstra”, du har mannlige sukkerbabyer som også kobles med sukkermammaer. Noen mennesker kan synes dette er ubehagelig, men det at de gir deg et så trygt miljø, har en tendens til å tiltrekke flere mennesker, ikke rart at de har mer enn 10 millioner mennesker som besøker nettstedet deres globalt.

Kommunikasjon

Hvis du er et premiummedlem, vil du få lov til å sende meldinger uten å legge til et bilde. Som et nytt medlem, spør Seeking Arrangement om at du beskytter identiteten din ved å bruke et brukernavn i stedet for å bruke ditt virkelige navn, dette er av sikkerhetsgrunner og ikke før begge parter møtes, har du ikke lov til å utveksle sensitive detaljer som dine telefonnumre , kan du gi dem din e-postadresse hvis de i det hele tatt insisterer på å chatte med deg utenfor datingsiden. Du har mange funksjoner å leke med, og søkefunksjonen er en omfattende funksjon som gjør det å finne den ønskede partneren din, spesielt de som du synes profilen deres er attraktiv.

Hvis du legger merke til en falsk konto, kan du rapportere dette til support teamet deres, og de vil sørge for det, og det ser ut til å være en av de lange oppdateringene på dette nettstedet, ettersom det har vært rapporter om flere falske profiler på nettdating siden, og jo tidligere de luker ut, jo bedre.

Profil

Etter at du har registrert deg på Seeking Arrangement, har du mange felt å fylle ut på profilen din, noe som gjør at kontoen din appellerer til andre brukere. Disse feltene er valgfrie, du trenger ikke å fylle ut disse feltene hvis du ikke vil, men hvis du virkelig vil oppnå målet som fikk deg til å bli med på datingsiden, så å fylle ut dette feltet bør være en del av tingene du burde gjøre, dessuten kan du alltid endre tingene du har skrevet hvis du ikke vil ha det lenger, til og med nettdating siden oppfordrer brukene til å fylle disse feltene. Profilbildene dine vil være synlige for alle å se, og du trenger ikke betale for det.

App

Appem ligner mer på skrivebordsversjonen. Dette fjerner ikke noe fra funksjonene og tjenestene som tilbys av nettstedet. Appen er enkel å bruke. Det ser ut til at utviklerne vurderte det faktum at det er mange eldre menn som ville brukt appen. Så de sørget for at appen er enkel å navigere.

Abonnement

Seeking Arrangement-nettstedet tilbyr en gratis prøveperiode for de som vil være medlem, de har også fått en ordning for månedlige brukere. Du kan bli med på plattformen i 1 måned og betale $ 89,95 på månedlig basis, bli med i 3 måneder og betale $ 79,95 månedlig eller bli med i 6 måneder og betale $ 69,95 månedlig.

Generelle funksjoner på Seeking Arrangement

Dette er noen av funksjonene som ser ut til å skille Seeking Arrangement-plattformen fra andre.

• Den har et avansert søkefilter designet for nettoformue, godtgjørelse og inntekt.
• For å gjøre det trygt, har Diamond-medlemmene deres profil bekreftet av Seeking Arrangement.
• Premium-medlemmene på den andre har høyere søkeresultater, du kan også ha tre kontolokasjoner.
• Sugar Daddies / Mommies har lov til å sende opptil 10 meldinger gratis, for å fortsette, må du abonnere på den månedlige planen.
• Du kan filtrere søkeresultatet etter bilder, sett meg, favorisert, favorisert meg og sett.
• Søk i profiler etter beliggenhet, alder, utdannelsesbakgrunn, etnisitet, hår og høyde.
• Du kan dele private bilder med noen medlemmer.

Pros

• Rask og enkel registreringsprosess.
• Gratis for sukkerbaby
• De har medlemmer i mer enn 130 land.
• Du kan kontakte kundesupporten deres via e-post 24/7.
• Det gir premiummedlemmer muligheten til å velge å ikke motta meldinger fra brukere som du ikke synes er interessante.
• Det har flere personvernalternativer.
• Ingen annonser for premiummedlemmer.

Cons

• Det har begrensede muligheter.
• Abonnementet er relativt dyrt.
• Det tar opptil tre dager før en konto blir godkjent.
• Du kan bare utveksle kontaktinformasjon hvis du er et premiummedlem.

Foxyadult

Rating: 5 out of 5.

Les anmeldelse

foxyadult

Foxyadult er definitivt verdt et forsøk. I en digital epoke hvor folk møter ektefellene på nettet, lyder ikke ideen om å finne en frekk person med et sinn så skittent som ditt. Du har bokstavelig talt ingenting å tape hvis du registrerer deg for en konto i dag. Bare vær sikker på at du vet nøyaktig hva du leter etter.

Priser og planer

  • Gratis versjon: Ja
  • Standard 49 €
  • Premium 99 €
  • Ultimate 199 €
Anmeldelse av Seeking Arrangement - SukkerPappa.com

Funksjonene på Seeking Arrangement er nesten de samme du finner på andre datingsider. Her er noen funksjoner som skiller Seeking Arrangement fra andre sider.

Application Category: Dating

Editor's Rating:
4