Hvordan date en millionær

Hvordan date en millionær

Date en millionær høres ut som et eventyr for mange kvinner og menn. Å finne en velstående, vellykket person kan imidlertid ofte virke som en umulig misjon, spesielt fordi de ser ut til å ha så mange datering alternativer. Hvis du virkelig ønsker å gå ut med en millionær, er det faktisk noen enkle måter å finne din drømme partner. Holde dem interessert er ikke veldig komplisert heller – det er akkurat som å holde en vanlig kjæreste lykkelig.

Å møte en millionær

Å møte en millionær

Bli med på en online datingside. Det finnes en rekke nettsteder som fokuserer utelukkende på å finne kameratene for velstående enkeltpersoner, inkludert Foxyadult og Us2.club, noe som gjør det enkelt å finne en potensiell partner med millioner i banken. Husk at det pleier å være mer velstående menn på disse nettstedene enn kvinner, så du har bedre sjanser hvis du leter etter kjæreste.

 • For å forbedre sjansene dine for å få en millionær til å se på din online dating profil, må du ta ha profesjonelt bilde. Du trenger ikke nødvendigvis å gå for en luksus look, men et profilbilde av høy kvalitet kan utgjøre en stor forskjell.
 • Hvis det er et alternativ å inkludere mer enn ett bilde i profilen din, kan du legge ut så mange som mulig. Det kan bidra til å sette deg ut fra mengden.
 • Når det er mulig, inkludere humor inn i profilen din. Det er mer sannsynlig at det er en morsom, sprek profil som skiller seg ut enn en som skisserer hele din dating historie.
 • Sørg for å korrekturlese din profil nøye for grammatikk og stavefeil. En millionær er trolig på jakt etter en kvalitets kjæreste eller sukkerbaby, og det er de små detaljene som de vil ta hensyn til.

Vi anbefaler Foxyadult

foxyadultGå til siden

Ta kontakt med en matchmaker. Mange velstående, suksessrike mennesker foretrekker en mer personlig, praktisk tilnærming til å finne en mulig kjæreste enn datingsider gir. Matchmaking-bedrifter kjører bakgrunnssjekker av alle potensielle partnere, og gjennomfører til og med simulerte stevnemøter med klienter for å få en bedre følelse av hva de vil ha hos en potensiell sukkerbaby. For å komme inn i prospekt puljen, må du sannsynligvis fylle ut et spørreskjema med detaljer, inkludert utdannelse, profesjonell og reisehistorie, samt høyde og vekt, og betale et søknadsgebyr.

 • Den beste måten å finne en matchmaking-tjeneste i ditt område er å søke på nettet. Googles matchmaking og navnet på byen din for å se om det er noen i nærheten som godtar applikasjoner.
 • Hvis tjenesten godtar søknaden din, vil du sannsynligvis måtte gjennomgå et intervju, som kan være en personlig avtale eller et gruppemøte med en hilsen på begivenhet.

Besøk eksklusive hoteller, restauranter og barer. Hvis du i stedet vil møte en millionær på egen hånd, må du oppsøke  de stedene som velstående mennesker ofte forekommer. Fordi de liker de mer luksuriøse ting i livet, kan du vanligvis finne dem på femstjerners hotell, hotell barer og Steakhouse. Identifiser de elegante restaurantene og barene i ditt område, og heng ut i baren for å møte noen høye drevne, vellykkede mennesker.

 • Den beste tiden å dra på de eksklusive barene og restaurantene i ditt område er mellom 5 og 7 om kvelden. Folk som har vært opptatt med forretningsmøter hele dagen, vil ofte besøke på slutten av en lang arbeidsdag for å spise middag eller drikke.

Tiltrekker seg en millionær

Tiltrekker seg en millionær

Vær den komplette pakken. Millionærer er vant til å ha det beste av det beste i livet, så de vil ha en partner som bringer mye på bordet. Fysisk utseende betyr definitivt noen ting, men det å ha en god personlighet og intellekt er også viktig. Det betyr at du bør sørge for at du ser fin og attraktivt ut, men også være i stand til å engasjere seg i en interessant samtale.

 • For å gjøre et godt inntrykk, kle deg for å imponere din sukkerpappa. Glem jeans og t-skjorte, og velg et mer luksuriøst utseende, for eksempel din beste cocktail kjole eller dress og slips. Forsikre deg om at klærne dine passer godt.
 • Akkurat som for enhver potensiell kjæreste, kan en millionær være på jakt etter spesifikke egenskaper hos det andre kjønn, for eksempel å være ute i naturen eller en fotballsupporter. Når du blir bedre kjent med ham eller henne, vil du kunne si om dere virkelig passer godt på hverandre.

Hold ting lett. På de første stevnemøtene dine er det best å unngå kontroversielle eller potensielt ubehagelige samtaleemner, som politikk, økonomi eller mislykkede forhold i fortiden din. I stedet, gjør en innsats for å holde ting lettere, og prøv å bli kjent med daten din på et mer personlig nivå. Spør om hobbyer, kjæledyr og andre lekne temaer.

 • Selv om du ikke ønsker å være påtrengende, er det viktig å være nysgjerrig, så sukkerpappen din vet at du er oppriktig interessert. Følg opp med spørsmål som viser at du lytter til hva han eller hun har å si.

Anmeldelse av Foxyadult

foxyadultLes anmeldelse

Vis entusiasme. Millionærer er ofte på vakt mot at folk vil være interessert i dem utelukkende på grunn av pengene sine, så du vil være sikker på at daten din vet at du virkelig bryr deg om hvem han eller hun er som person. Du kan gjøre det ved å være begeistret for hans eller hennes interesser og bakgrunn. Hvis han eller hun vil dele en eksepsjonell opplevelse med deg, for eksempel en tur på båten hans, la millionæren din vite hvor spent du er til å dra.

 • Ikke forfalsk det. Hvis du ikke er en fan av polo, må du ikke late som om millionærens historie om teamet hans er det mest spennende du noen gang har hørt. Hvis du ikke liker hester, ikke lat som om du ikke kan vente med å dra på ridning med ham. Han vil trolig være i stand til å se gjennom skuespillet ditt, og han vil  sannsynligvis avslå deg.
 • Du skal ikke bare være begeistret når dere skal på dyre restauranter eller klubber. Hvis det er slik du føler det, er du sannsynligvis ikke i forholdet av de rette grunnene.

Få forholdet til å virke

Få forholdet til å virke

Vær ærlig. I ethvert forhold er ærlighet avgjørende, men det kan være spesielt viktig med en millionær. Det er fordi velstående, vellykkede mennesker ofte er vant til at folk bruker dem for penger og sine  bekjentskaper, så de ønsker å finne en lojal, oppriktig partner som de kan stole på. Ærlig kommunisere dine intensjoner og følelser i forholdet, og forvent det samme i retur.

 • Hvis penger blir et problem i ditt forhold, må du også være ærlige om det. For eksempel, hvis du ikke er komfortabel med hvordan kjæresten din alltid plukker opp regningen eller overøser deg med dyre gaver, gi ham beskjed.

La ham ta ledelsen. Fordi de fleste millionærer er svært vellykket og er vant til å få det de ønsker, de vil vanligvis ha en lignende følelse av kontroll i deres personlige liv. Som et resultat, vil de ofte ønske å være i førersetet når det gjelder forholdet også. Det kan være lurt å planlegge de fleste av stevnemøtene dine og organisere andre sosiale forpliktelser i henhold til planen, slik at du kan være fleksibel og fordomsfri.

 • Selv om det er viktig å forstå at en millionær er vant til å ha kontroll over det meste i livet sitt, bør du ikke la kjæresten din diktere hele forholdet deres. For at et forhold skal fungere, må dine meninger, tanker og følelser være like verdsatt som partneren din.

Foxyadult

Rating: 5 out of 5.

Les anmeldelse

foxyadult

Foxyadult er definitivt verdt et forsøk. I en digital epoke hvor folk møter ektefellene på nettet, lyder ikke ideen om å finne en frekk person med et sinn så skittent som ditt. Du har bokstavelig talt ingenting å tape hvis du registrerer deg for en konto i dag. Bare vær sikker på at du vet nøyaktig hva du leter etter.

Priser og planer

 • Gratis versjon: Ja
 • Standard 49 €
 • Premium 99 €
 • Ultimate 199 €

Foxyadult er definitivt verdt et forsøk. I en digital epoke hvor folk møter sukkerpappa på nettet, lyder ikke ideen om å finne en frekk person med et sinn så skittent som ditt. Du har bokstavelig talt ingenting å tape hvis du registrerer deg for en konto i dag. Bare vær sikker på at du vet nøyaktig hva du leter etter.

Foxyadult er bygget for å imøtekomme dristige voksne, finne noen å ha det gøy med og utforske sine villeste fantasier med likesinded mennesker. Denne nettdating siden er ikke for deg hvis du leter etter et seriøst forhold som vil føre til ekteskap. Men hvis du er den dristige, eventyrlystne typen, kan du sette danseskoene dine på. Foxyadult har et bredt spekter av aktive medlemmer. Du finner de mest dristige sjeler på nettdating siden og engasjere med folk som ikke holder tilbake. Dette er ikke den typen nettdating side hvor du spiller tankespill med interessene dine, prøver å kjenne hverandre i flere måneder før du endelig avviser hverandre eller går på en date. Det er den typen sjekkeside der alle har en agenda; å ha det gøy fordi livet er kort.

Les anmeldelse

Del felles interesser. Å være sammen med en millionær kan være veldig spennende på grunn av alle de fancy restaurantene, klubbene, turene og andre frynsegoder. Hvis du virkelig ønsker at et forhold skal trives, må det være mer som trekker deg til sukkaerpappaen din enn hans bankkonto. Forsikre deg om at du deler lignende interesser, for eksempel reiser eller sport.

 • Bruker du en online datingside eller matchmakingtjeneste, kan det være lettere å finne en millionær som har lignende hobbyer og interesser. Når du prøver å møte en millionær på egen hånd, kan det imidlertid være mer utfordrende å finne den rette.
 • At en potensiell sukkerpappa er en millionær, burde ikke være nok til å overbevise deg om å gå ut med ham eller henne. Du skal kunne ha det moro med kjæresten din og forstå hva som er viktig for hverandre.