Hva er en sukkerpappa?

sukkerpappa

Og hva vil sukkerpappa ha fra deg

I følge Urban Dictionary er en sukkerpappa en kjæreste som har økonomiske fordeler; og selv om det er sant, er det den mest forenklede forklaringen på et veldig komplisert forhold. Og det er et forhold, forresten, ikke en økonomisk transaksjon; hvis du søker en sugardaddy, bør du forvente å gi noe i retur.

Selvfølgelig er det ikke nødvendigvis et seksuelt forhold (uansett hva folk forteller deg).

Sukkerpappa arrangementer, som de noen ganger kalles, kommer i mange forskjellige former. Her er det grunnleggende:

Forskjellige typer sukkerpappa og sukkerbaby ordninger

Mentor

Dette er et forhold basert på dynamikken til en erfaren sukkerpappa og en motivert sukkerbaby som deler en spesifikk interesse. Dette kan være en romantisk ordning, men det er oftest ikke; disse sugardaddy`ene føler seg bra med å hjelpe og motiverte unge sugarbabys med å komme foran i karrieren og søker noen som respekterer deres erfaring og kunnskap.

Kameratskap

Stort sett hva det betyr; et vennskap eller kameratskap er ikke-seksuelt og er basert på behovet for et ukomplisert, ærlig forhold. Sukkerpappaer som søker selskap ordninger har en tendens til å være opptatt og ensomme; de vil at noen skal lytte til dem og få dem til å føle seg spesielle.

Reisevenn

Mange sukkerpappaer har travle jobber som krever at de ofte reiser; Å reise alene kan være veldig ensomt og kjedelig, og så mange vil søke en sukkerbaby som er villig til å dra med dem. De nøyaktige parametrene for dette arrangementet kan variere, men det er ikke nødvendigvis seksuelt.

Bare online

En mer konvensjonell ordning enn du kanskje tror. Det er sukkerpappaer der ute som vil ha noen å snakke med og videosamtale med (travle, kontinuerlige reisende menn, for eksempel). Et rent online arrangement kan innebære å sende bilder, men nok en gang har du total kontroll over hva du velger å sende.

Romantisk / seksuelt

Noen sukkerpappaer søker et romantisk forhold, men ikke bekymre deg! For det første er dette ikke ulovlig fordi sukkerbabyer ikke blir betalt for sex, de inngår et forhold der partneren deres ønsker å ta vare på dem fysisk og økonomisk. For det andre er du ikke forpliktet til å yte seksuelt, og du skal heller ikke bli presset til en seksuell ordning eller samhandling. Et suggardaddy og sugarbaby forhold er først og fremst bare det; et forhold.

Foxyadult

Foxyadult er en sukkerpappa datingside som anbefalest.

Hvordan finne en sukkerpappa

sukkerpappa

Det er flere sugardaddy dating nettsteder som spesialiserer seg på å koble sukkerbabyer og sukkerpappaer i alle aldre og størrelser, så det er ikke så vanskelig. 

Hvorfor du IKKE skal bruke gratis datingsider kan du les om her.

En ting du trenger å huske på er at sugardaddy ofte søker en viss type sugarbaby, du må velge vinkelen og holde deg til den. Søker du en mentor eller romantikk? Er du en atletisk veltrent jente eller en jentete glamourpus? Gjør det som virker naturlig, fordi du må være konsekvent, men vær veldig bevisst på hvilket bilde du gir hvis du vil tiltrekke deg noen interessante!

Til slutt, vær åpen og ærlig om hva du forventer av sukkerpappaen din; hva er din forventning om godtgjørelse? Hva er du villig til å gi i retur? Sett grensene og hold deg til dem!

Tross alt har du kontroll her!

Vi anbefaler Foxyadult, du kan lese mer om Foxyadult i vår anmeldelse her.

Foxyadult

Rating: 5 out of 5.

Les anmeldelse

foxyadult

Foxyadult er definitivt verdt et forsøk. I en digital epoke hvor folk møter ektefellene på nettet, lyder ikke ideen om å finne en frekk person med et sinn så skittent som ditt. Du har bokstavelig talt ingenting å tape hvis du registrerer deg for en konto i dag. Bare vær sikker på at du vet nøyaktig hva du leter etter.

Priser og planer

  • Gratis versjon: Ja
  • Standard 49 €
  • Premium 99 €
  • Ultimate 199 €