Cougar Life​

Rating: 2 out of 5.

Poeng 2/5
Prøv siden her
Cougar Life​

Hvis du leter etter en nettdating side med sukkermamma som handler om cougarlivet, bør Cougar Life​ dekke dine behov. Denne datingsiden har en bred base av aktive brukere som ikke er redd for å være dristige, tydelige og presise med kravene fra yngre sukkerbabyer. Lansert i 2006 og med over ti års erfaring, eies dette selskapet av Ruby Life Media.

Dette nettstedet tilbyr en plattform for eldre og mer erfarne kvinner som trenger et slags forhold, kjærlighet eller bare kameratskap og ikke er redd for å legge seg ut der for å finne det. Den kobler disse cougars med sukkerbabyene sine i et morsomt og nøytralt miljø uten stigma eller skyld. Alder er ingenting annet enn et nummer på dette nettstedet, og så langt du er i lovlig alder, er du velkommen. Dette stykket handler om en gjennomgang av datingside for Cougar Life​. Vil du vite om dette er en utmerket plattform for en sukkermamma? La oss starte med påmeldingen / registreringen.

Registrer deg

Påmelding tar under 5 minutter. Brukere blir bedt om å oppgi informasjon som e-postadresse, alder, kjønn, orientering og hva de søker. Dette nettstedet får brukere til å gå etter skjermen eller brukernavnet i stedet for de faktiske navnene. Nye brukere kan legge til bilder i profilene sine under registrering, og de må også gi en overskrift eller en form for hilsen som andre brukere vil se når de kommer over profilen din. Registreringsprosedyrene for cougar-livet er veldig enkle og korte, ettersom datingsiden også tilbyr et ett-trinns registreringsformat. Alt du trenger å gjøre er å taste inn de nødvendige områdene, og du er i.

• Registreringsprosessen tar vanligvis lang tid.
• Du får match-up-resultat når du er ferdig med å registrere deg.
• Du har to kontoalternativer – du kan velge Sugar Baby-alternativet eller Sugar Daddy / Mummy-kontoen, avhengig av det du vil opprette.

Medlemskap

Dette nettstedet har mer enn 1 million besøkende hver måned. Besøkende er fra forskjellige regioner i verden, og omtrent 550 000 av disse besøkene er fra USA alene. Nå, de fleste mainstream datingsider har mennene over kvinnene, men i cougar-livet handler det om cougar-livet. Disse eldre kvinnene skinner i både krav og antall. Det er mange kvinner på nettstedet, og de leter etter yngre karer som passer deres behov, og disse yngre mennene handler også om å møte eldre kvinner. Dette nettstedet samler flere parter for å oppnå gjensidige fordeler.

Kommunikasjon

Nå, på dette datingsiden, kan du søke etter potensielle partnere gratis basert på deres beliggenhet, aldersgruppe og til og med nærmeste nærhet til deg. Du kan også effektivisere søket basert på nøkkel i krav og spesifikasjoner. Disse spesifikasjonene kan innsnevres til kroppstype, etnisitet og høyde. Du kan også optimalisere søket etter brukere som er tilgjengelige for dato. Kommuniser med medlemmene på Cougar Life​ med de forskjellige tilgjengelige verktøyene. Dette inkluderer chatterom, flørter og blink. Du kan også sende virtuelle gifs til medlemmer, men for å lese og legge ut meldinger trenger du en premium abonnementspakke. Det er flere funksjoner som du kan begrense eller maksimere søket med.

Profil

Etter registrering kommer neste profilbygging. Fyll ut de nødvendige feltene, da dette vil hjelpe når du søker. Tekstbokser leveres også for personlige oppskrivninger og statuser. En profil kan enten være offentlig eller privat. Cougar Life​ brukere kan aktivere sine private fotoinnstillinger. Dette viser et uskarpt bilde med en låsemoji til medlemmer utenfor det personvernet. Individuelle bilder kan sees ved å sende forespørsler til slike medlemmer, og ved aksept har du tilgang til deres private fotogalleri. Det er mulig å bla i profiler i tillegg til å se profilbilder på dette tilkoblingsstedet. Disse profilene har mange obligatoriske felt, og de er detaljerte. Svarene på disse feltene kan endres når som helst, og profilbilder er tilgjengelige og synlige for alle. Når du er fullført, kan du finne ut mye om et medlem gjennom deres profiler.

App

Cougar Life​ appen er tilgjengelig på Google Play for Android-brukere, og den har fortsatt det samme grensesnittet som nettstedet. Med denne appen har du et mer kontrollert syn på medlemsprofiler, så vel som de vante effektene og funksjonene. Kamper finner du hvor som helst i verden mens du er på farten. Finn cougar-unger, finn en date i kveld med enten eldre kvinner, yngre menn eller yngre gutter, alt sammen i mobiltelefonen.

Abonnement

Cougar Life​ tilbyr noen gratis viktige tjenester som kontoregistrering, profiloppretting, profilvisning og sending av flørt. For tjenester som å lese og sende meldinger, virtuelle gaver, prioriterte e-poster og høy søkerangering, må du imidlertid ha et premiumabonnement. Dette abonnementet / medlemskapet koster $ 40 per måned for en måned, $ 29 per måned i 3 måneder og $ 12 per måned i et år. Betaling kan skje via kredittkort, PayPal eller mobiltelefon.

Generelle funksjoner på Cougar Life​

 • Avanserte søkefiltre
 • Del private bilder og private nøkler med medlemmene
 • Mange cougars og sukkerbabys
 • Det er ingen to-trinns bekreftelsesprosess
 • Søk kan filtreres etter sted eller preferanse

Pros

 • Det er relativt rimelig
 • Flere cougars enn menn
 • Finn treff på farten
 • Fritt synlige profiler
 • Chatterom
 • Registrering er enkelt

Cons

• Det har begrensede muligheter.
• Abonnementet er relativt dyrt.
• Du kan bare utveksle kontaktinformasjon hvis du er et premiummedlem.

Foxyadult

Rating: 5 out of 5.

Les anmeldelse

foxyadult

Foxyadult er definitivt verdt et forsøk. I en digital epoke hvor folk møter ektefellene på nettet, lyder ikke ideen om å finne en frekk person med et sinn så skittent som ditt. Du har bokstavelig talt ingenting å tape hvis du registrerer deg for en konto i dag. Bare vær sikker på at du vet nøyaktig hva du leter etter.

Priser og planer

 • Gratis versjon: Ja
 • Standard 49 €
 • Premium 99 €
 • Ultimate 199 €
Anmeldelse av Anmeldelse av Cougar Life​​ - SukkerPappa.com

Hvis du leter etter en nettdating side med sukkermamma som handler om cougarlivet, bør Cougar Life​ dekke dine behov. Denne datingsiden har en bred base av aktive brukere

Application Category: Dating

Editor's Rating:
2