What’s Your Price

Rating: 3.5 out of 5.

Poeng 3.5/5
Besøk siden her
What's Your Price

Når du kjeder deg over de vanlige datingsidene og hva de har å tilby og ønsker å krydre ting, er What’s Your Price ett nettsted du bør prøve ut. Den ble lansert i 2010 av Brandon Wade, den samme fyren som grunnla Seeking Arrangement. I utgangspunktet, hva er prisen din er et “dating” nettsted (hvis jeg kan kalle det det) der du legger inn bud (“bud for hva?”, Kan du spørre) vel, brukeren vil bestemme hvilket tilbud han eller hun vil velge å ta ( se det mer som frilansere som sender bud til kjøpere på Fiverr, den slags). Den budgivende brukeren forventes å betale beløpet som er avtalt i løpet av datoen; dette inkluderer også datoutgiftene.

Kort sagt, What’s Your Price fungerer som en plattform der du lander en date ved å sende tilbud og mot tilbud og godta dater. De har forenklet kunsten å date. Gjør det til en givende virksomhet for alle involverte personer. De har designet et unikt system som gjør det mulig for både menn og kvinner å bruke kontantinsentiv for å tiltrekke seg en date (første date) med noen.

Som verdens største datingside for sukker pappa, er What’s Your Price ikke bare vellykket for de matchende funksjonene, men også for å lede brukere til denne sukkerbollen. Ikke bare hadde What’s Your Price blogger, men det opprettet også et Sukkebaby University. Her trenger ikke brukere å forveksle om hvordan man chatter, hvordan man ber om godtgjørelse og annet inngangsnivå

Registrer deg

I likhet med alle vanlige datingsider (du vil bli bedt om å sende inn detaljer), er det ikke så vanskelig å opprette en egen konto på What’s Your Price som noen tror. Du må oppgi e-post, etnisitet, fysiske attributter, kroppstype, inntekt, beliggenhet, velge et passord og laste opp et rent og attraktivt bilde av deg selv. Når du er ferdig med registreringsprosessen, vil du få to alternativer som inkluderer å få betalt for dates eller by på dates. Valget du velger, avhenger av hvorfor du er på den plattformen i utgangspunktet.

Selv om det er riktig praksis å bekrefte e-posten din før du fortsetter, kan What’s Your Price fortsatt tillate deg å ta en tur rundt hele plattformen uten å gjøre det selv om tilgjengeligheten din vil være begrenset. Og det er alltid en popup-melding som alltid vil minne deg på å bekrefte kontoen din. Registrering på dette nettstedet er også gratis. Men husk å bekrefte e-posten din, da det er en del av det vitale kravet du må oppfylle før du får full tilgang til What’s Your Price.

• Registreringsprosessen tar vanligvis lang tid.
• Du får match-up-resultat når du er ferdig med å registrere deg.
• Du har to kontoalternativer – du kan velge Sukkerbaby -alternativet eller Sukkerpappa / Sukkermamma kontoen, avhengig av det du vil opprette.

Medlemskap

Du vil være medlem når du er ferdig med å bekrefte e-posten din. Det er over 4,5 millioner totale bud på første date og det minste tilbudet på en første date er $ 125. I motsetning til menn, får kvinner flere forespørsler på første date. Medlemmene på dette nettstedet er inndelt i to forskjellige kategorier, du har de generøse medlemmene og de attraktive medlemmene også (du har allerede valgt en av typene når du fylte ut skjemaet. Dette var “å få betalt for date” eller “bud på date).

De tilbudene som sendes er kun gyldige for første date, andre med samme date vil ikke være tillatt. De fleste av medlemmene som er funnet på dette nettstedet, kommer fra USA, hvor de fleste av de liberale byene har de mest sjenerøse date tilbudene på What’s Your Price. Over 35% av brukerne er kvinnelige studenter som bare leter etter måter å betale skolepenger og bruker det de har for å få det til.

Kommunikasjon

Selv om What’s Your Price ikke har en app for dette, føles nettstedet fremdeles mer naturlig å bruke, og det har også en chatroom-seksjon. Dette chattealternativet blir bare åpnet for deg når budet ditt har blitt akseptert eller låst opp. Hvis du mottar forespørsler tidligere, ville du ha en “Attraktiv” etikett mens de som byr på dates bruker for å eie et “sjenerøst” navn, ved å bruke tidligere tider her fordi det ser ut til å ha blitt slettet. Men det endrer ikke det faktum at kvinner hadde den “Attraktive” etiketten mens menn hadde det “sjenerøse” navnet.

Selv om det ikke har noen kjønnsbegrensninger, da menn også kan be om å få betalt for date, er problemet med det at du neppe vil finne noe bud som kommer inn for deg. Oppmerksomheten ser ut til å være på damene. 90% av forespørslene er ment for damene. Du kan virkelig elske fra denne plattformen, men det hele begynner med “fordel” -prosessen.

Hvis du legger merke til en falsk konto, kan du rapportere dette til supportteamet deres, og de vil sørge for det, og det ser ut til å være en av de mørke oppdateringene på dette nettstedet, ettersom det har vært rapporter om flere falske profiler på plattformen, og jo tidligere de luker ut, jo bedre.

Profil

Profilene på What’s Your Price er begrenset. Du kan bare se hvem som har sett profilen din etter at du har bekreftet profilen din, lastet opp et bilde og fullført de nødvendige feltene i profilen din. Disse detaljene inkluderer kroppstype, høyde, forhold, barn, dine røykevaner og religionen du tilhører også. Profilene på dette nettstedet er ment å være detaljerte. Tross alt må du vite hva du byr på, ikke sant? Det lar deg sende blink gratis for en bruker å legge merke til deg. Du vil også bli utstyrt med to bokser som inkluderer “beskriv din ideelle første date og beskriv deg selv”.

Begge er ment å beskrive hvem du er og hva du liker. Du må forkorte frasene dine, ettersom du har 20 tegn (maks) å jobbe med. Dette er et av de mørke stedene på nettstedet, da det er umulig å vite hva noen vil ha på en første date med en så kort beskrivelse. Du har ikke mye å jobbe med; Jeg tror de må jobbe med den delen av siden.

App

Appe til What’s Your Price ligner mer på skrivebordsversjonen. Dette fjerner ikke noe fra funksjonene og tjenestene som tilbys av nettstedet. Appen er enkel å bruke. Det ser ut til at utviklerne vurderte det faktum at det er mange eldre menn som ville brukt appen. Så de sørget for at appen er enkel å navigere.

Abonnement

• $ 50 for 100 poeng.
• $ 150 for 450 poeng.
• $ 250 for 1000 poeng.

Husk; Du kan fremdeles få noen tjenester gratis. Som å opprette profilen din, se andre medlemmers bilder, sende blink til medlemmene og se medlemsprofilen. Det du ikke kan gjøre gratis er å lage bud og sende meldinger.

Generelle funksjoner på What’s Your Price

Designet har en enkel følelse av det. Det har ikke mange funksjoner å leke med (hvorfor vil trenge noe av det. Det er en anbudsplattform, ikke en datingside. Du finner online brukere på hjemmesiden og spesielt de som er i din lokalitet. Den andre funksjoner inkluderer meldinger (pluss chatroom), budene, favorittlisten din og søkealternativet. Det er brukervennlig.

Nettstedet gjør det enkelt å finne kvinner som vil gå på date. Og damene på dette nettstedet har 80% avspillingsfrekvens, og det er alltid 9000 jenter på nettet som venter på deg.

Pros

• De fleste av tjenestene er gratis.
• Du kan foreta manuelt kredittkjøp.
• En første date er garantert.

Cons

• Dating profilen må være lenger enn 20 tegn.
• Det noen falske kontoer.

Foxyadult

Rating: 5 out of 5.

Les anmeldelse

foxyadult

Foxyadult er definitivt verdt et forsøk. I en digital epoke hvor folk møter ektefellene på nettet, lyder ikke ideen om å finne en frekk person med et sinn så skittent som ditt. Du har bokstavelig talt ingenting å tape hvis du registrerer deg for en konto i dag. Bare vær sikker på at du vet nøyaktig hva du leter etter.

Priser og planer

  • Gratis versjon: Ja
  • Standard 49 €
  • Premium 99 €
  • Ultimate 199 €
Anmeldelse av What's Your Price - SukkerPappa.com

Når du kjeder deg over de vanlige datingsidene og hva de har å tilby og ønsker å krydre ting, er What's Your Price ett nettsted du bør prøve ut.

Application Category: Dating

Editor's Rating:
3.7