SugarDaddie

Rating: 2 out of 5.

Poeng 2.0/5
Besøk siden her

SugarDaddie

SugarDaddie.com etablert siden 2002; det var den første som ga konseptet om å koble sammen rike singler. Disse brukerne (velstående singler) benytter seg av dette nettstedet for å finne noen som kan godta dem og sette pris på dem for den de er. Dette nettstedet er så populært og kjent, som to ganger har vist seg på Dr. Phil’s show. Den har også omtalt på Richard og Judy Show i Storbritannia og ikke glemme WBN 11 WPIX-nyhetene. Når du snakker om anerkjente og kjente datingplattformer for sukker pappa og millionærer, er nettstedet SugarDaddie en av dem. Det kan skryte av over 5 millioner online brukere.

Noen av de første anmeldelsene som ble samlet inn av dette nettstedet, kom fra Dr. Phil’s show. Medlemmene som ble intervjuet delte sine erfaringer på en av episodene som handlet om Sugar Daddies. Medlemmene snakket om fordeler og ulemper med å bruke dette nettstedet og hvordan forholdet deres gikk. Forholdet er vanligvis penger og utseende basert, da dette er en av faktorene som forbedrer sjansene dine for å møte noen online (dette var i følge medlemmene som ble intervjuet).

SugarDaddie kan skryte av å ha velstående sukker pappaer, profesjonelle, forretningsmenn (som var toppen av spillet) og modeller som Sugar Babies.

Registrer deg

Å registrere seg på datingsiden Sugar Daddies er ganske greit og relativt tidkrevende. Etter å ha valgt et alternativ fra deg som en Sukkerpappa eller Sukkerbaby (som vil avgjøre hvordan påmeldingen skal gå), vil du bli bedt om å velge om du er ute etter et Sugar Daddy-forhold (bare) eller om du forhåndsviset til andre alternativer. Det andre alternativet spesifiserer ikke hva det handler om.

Neste trinn innebærer å gi nødvendig informasjon; dette inkluderer en fysisk beskrivelse, utdanningsnivå, alder, røyking og drikke preferanser. Når du har gitt dem denne informasjonen, vises et skjema der du må fylle ut noen tekstbokser og fylle ut de tre favoritthobbyene dine. Det er en melding øverst i registreringsvinduet som sier ‘Gjør denne biten så god du kan. Godkjenningsteamet vårt vil gjennomgå det etterpå. ” Hva dette kan bety er at all profil, inkludert Sukkerpappa kontoen, vil bli verifisert / gjennomgått.

Når du har registrert deg fullstendig, må du bekrefte e-postadressen din. Det vil være 15% rabatt for et premiummedlemskap, men dette vil bare vare i et døgn (24 timer). Hvis du ignorerer det, blir en plakat plassert på profilen din, som gir deg beskjed om de resterende tidene for dette tilbudet skal avsluttes. Vellykket registrering kan gi deg rettighetene til å åpne datingprofiler og profilbilder.

Forholdene du vil finne på denne datingsiden er tilfeldige og dateres. Å være rett er den eneste typen forhold som er tillatt på dette nettstedet. Nevnte jeg også at forholdet statusen du vil gi, er singel, i et forhold, gift, skilt, enke og separert?

• Registreringsprosessen tar vanligvis lang tid.
• Du får match-up-resultat når du er ferdig med å registrere deg.
• Du har to kontoalternativer – du kan velge Sukkerbaby-alternativet eller Sukkerpappe / Sukkermamma-kontoen, avhengig av det du vil opprette.

Medlemskap

Å være medlem betyr at du har registrert deg vellykket, og e-postmeldingen du oppga er bekreftet. Det du har på profilsiden din inkluderer medlemsnavnet, nasjonaliteten og e-postadressen du oppga. Den generelle informasjonen handler mer om de fysiske egenskapene dine som vil bestå av din alder, kjønn og høyde (fungerer for både Sugar Daddies og Sugar Babies). Du må skrive om dine sosiale vaner, som drikke- og røykevanene dine. Denne beskrivelsen er viktig, og du vil ha 200 tegn (maks) for å fylle denne plassen. Disse er alle ment for den gratis medlemsplattformen. Du har lov til å flere bilder, det er tillatt å søke og legge til medlemmer på din hotlist. Det du ikke har på den gratis medlemskontoen, er å starte kommunikasjon med andre medlemmer og legge ut på fora.

Søkefunksjonene til SugarDaddie

En av de kritiske funksjonene til en datingsapp eller en datingside er søkefunksjonene designet med den. Det er ikke vanskelig å bruke søkefunksjonen på dette nettstedet. Funksjonen inkluderer også noen grunnleggende filteralternativer som søk med alder, noen fysiske beskrivelser, etnisitet og beliggenhet. Resultatet av søket inneholder bilder og brukernavn. Problemet med dette søkeresultatet er at du ikke kan få den informasjonen du trenger fra hver bruker på et øyeblikk.

Å klikke på hver datingprofil er den eneste måten å vite om hver av profilene som ble hentet fra søkeresultatene. Å måtte bruke mer tid på å gå gjennom hver profil for å vite hvilken som er egnet og attraktiv, kan være frustrerende. De må jobbe med den delen. Å kontakte enhver bruker på dette nettstedet krever en kontooppgradering. Hva dette betyr er at du må oppgradere til premiummedlemskapet for å kunne snakke med andre brukere.

Kvalitetspoeng

To av de kuleste funksjonene på datingsiden SugarDaddie er algoritmen og kvalitetspoengene. Kvalitetspoengene ble designet for å hjelpe brukerne med å forbedre sjansene deres for å finne den perfekte matchen. Hvis du er en sukkerbaby, vil kvalitetspoengene dine bli bestemt av aktivitetene dine som kommer i åtte forskjellige kategorier; disse kategoriene inkluderer bilder, e-postmeldinger, hobbyer, foruminnlegg, favoritt, søk og møte kampen min. Det flotte rangeringsområdet er for Meet my Match. Noen brukere synes kvalitetspoengene på dette nettstedet er en tullete.

Abonnement

Datingsiden SugarDaddie krever bare en oppgradering fra den gratis medlemskapskontoen. Selv om premium-medlemskapsplanen har forskjellige betaling / priser, avhengig av hvilken måned du har registrert deg.

• 1 måneders abonnement koster 25,99 dollar.
• 3 måneders abonnement koster 49,99 dollar.
• 6 måneders abonnement koster 89,99 dollar.
• 1 års abonnement koster 149,99 dollar.

Generelle funksjoner på SugarDaddie

Selv om man kan tro at funksjonene blir presentert for på SugarDaddie er gode, er det fortsatt skammelig at noen av dem ikke har noen nytte og nå er overflødige. Søkeresultatene er ikke detaljerte nok, og det er fortsatt behov for mer arbeid, tydeligvis! Den samlede brukeropplevelsen av søkefunksjonen er virkelig stressende. Hvis du er en sukkerbaby med håp om å jobbe på en enkel plattform, vil du være bedre på å bruke et annet nettsted. Det at det er få Sukkerpapper å jobbe med, slår en gang til. Dette betyr ikke at nettstedet er helt dårlig, det er andre nettsteder som vi har vurdert, disse nettstedene er gode alternativer. Les om Foxyadult her.

Pros

• Det er ingenting som automatisk fornyelse av alt medlemskap.
• Det er et ork for rekkevidde og velstående menn.
• Flott for brukere i Storbritannia.
• Det er ingen online annonser.

Cons

• De verifiserer ikke medlemmenes inntektsnivå.

Foxyadult

Rating: 5 out of 5.

Les anmeldelse

foxyadult

Foxyadult er definitivt verdt et forsøk. I en digital epoke hvor folk møter ektefellene på nettet, lyder ikke ideen om å finne en frekk person med et sinn så skittent som ditt. Du har bokstavelig talt ingenting å tape hvis du registrerer deg for en konto i dag. Bare vær sikker på at du vet nøyaktig hva du leter etter.

Priser og planer

  • Gratis versjon: Ja
  • Standard 49 €
  • Premium 99 €
  • Ultimate 199 €
Anmeldelse av SugarDaddie - SukkerPappa.com

SugarDaddie ble etablert 2002; det var den første sukkerpappa datingsiden som ga konseptet om å koble sammen sukkerpappa med sukkerbaby. Hvor god er den idag?

Application Category: Dating

Editor's Rating:
2