Older Women Dating

Rating: 2 out of 5.

Poeng 2/5

Besøk siden her

Older Women Dating​

Older Women Dating er en online nettdating side der sokkelen tildeles kvinner med høyere alderstall. Det er en premium datingside som har vært i gang i 12 år og eies av SuccessfulMatch. Denne cougar-nettdating siden tilbyr en rekke tjenester til eldre kvinner. Men det er ikke bare for online cougars alene. Menn og kvinner på dette nettstedet får samhandle med hverandre i et nøytralt miljø der datingsiden har opprettet. Dette nettstedet er ganske forskjellig fra de tradisjonelle datingnettstedene i den forstand at dette nettstedet faktisk er et selskap, og derfor kan du forvente at de opprettholder standardene som de siktet seg til. Dette nettstedet tilbyr mange funksjoner; alt du trenger å gjøre er å registrere deg for å få tilgang til dem.

Registrer deg

Når du har klikket på “påmeldingsikonet”, blir du omdirigert til en side. På denne siden får du se de forskjellige funksjonene som tildeles medlemmene. Det er alternativet ‘Dating cougar women’, alternativet ‘Older Women Dating’ og til slutt alternativet ‘Dating sugar momma’. I hovedsak kan elitesingler av menn i forskjellige aldersgrupper finne et forhold eller intimitet med en eldre og mer erfaren kvinne som ikke er redd for å gi seg fri. Det er viktig å merke seg at påmelding er gratis.

Når du registrerer deg på Older Women Dating, vil du bli bedt om å velge et alternativ basert på kjønn. Menn skal sjekke alternativet ‘cub’ mens kvinner sjekker ‘cougaren’. Deretter bestemmer du hva du leter etter, enten en cub eller en cougar og angir aldersgruppen som søket ditt også vil bli strømlinjeformet. Ditt land og din stat er også nødvendig, og når disse områdene er ferdige, klikker du for all del på alternativet “Finn min match”. Så enkelt er det. Du må angi telefonen og e-postmeldingen din for bekreftelse, og når dette er gjort, kan du begynne å bygge profilen din. Påmelding tar under 3 minutter.

Medlemskap

Older Women Dating er åpen for begge kjønn med forskjellige seksuelle orienteringer. Du kan møte, samhandle og koble sammen med eldre kvinner uavhengig av aldersgruppen din, da de er pakker for alle. Medlemskapet er åpent for eldre menn, cougars og unger, unge menn, elite single, rike kvinner, eldre kvinner og modne kvinner. Opprinnelig medlemskapspakke er gratis, men for å oppgradere til premium kan det hende du må betale en sum penger.

Kommunikasjon

Kommunikasjon på Older Women Dating er basert på ditt brukernavn og gjennom de medfølgende verktøyene. Her kan du sende flørter, blink eller meldinger til brukere du blir tiltrukket av, og du får beskjed hvis du også har mottatt noe. Datingtjenesten som eldre kvinne dating har levert er svært effektiv. Kommunikasjon er enkelt, men for å svare på meldinger må profilen din oppgraderes til premium, som kommer til en pris.

Hvis du legger merke til en falsk konto, kan du rapportere dette til supportteamet deres, og de vil sørge for det, og det ser ut til å være en av de mørke oppdateringene på dette nettstedet, ettersom det har vært rapporter om flere falske profiler på plattformen, og jo tidligere de luker ut, jo bedre.

Profil

Older Women Dating har en enkel mal som du kan fylle ut de nødvendige detaljene om modellen din. På denne malen kreves fornavn, brukernavn og passord først. Neste er ditt land, stat, by, høyde, etnisitet og forholdsstatus. Dette datingsiden er ganske detaljert, og all informasjon som oppgis må være nøyaktig, ellers risikerer du å få kontoen din suspendert. Det kreves et profilbilde av deg, så vel som rimelige treff for søket ditt, avhengig av hvilken preferanse du valgte. Det er enten cougar kvinner, modne kvinner eller sukkermamma. Hva er forskjellen? Vel, Cougar kvinner er rettet mot cougars eller kvinner som handler om det cougar livet og leter etter yngre menn til en date på Older Women Dating. Dette forholdet kan være vennskap, intimt eller til og med ekteskap.

Moden dating viser modne menn og kvinner som er villige til å date innen aldersbraketten eller litt eldre. Til slutt er alternativet Sukkermamma  rettet mot rike eldre kvinner som ønsker å date yngre gutter og omvendt. Med dette alternativet er det tildelt ti gutter for hver sukkermamma. Alle disse er de forskjellige profilene som kan oppnås på Older Women Dating. For profilkvaliteten er visning av bilder og profiler fra andre brukere gratis. Profilinformasjon kan gjennomgås og redigeres som fornøyd, profilbildet ditt er fritt synlig for alle, og du kan legge til opptil 26 bilder selv som et ikke-betalende medlem. Det er veldig detaljert.

App

Older Women Dating har en veldig ressurssterk app som du kan laste ned via Google Play. For iOS-brukere vil den snart være tilgjengelig i App Store.  Older Woman dating Appen er en brukervennlig cougar dating app. Den har de samme skrivebordsfunksjonene og navigeres enkelt. Cougar dating-appen tilbyr datingtips, vennefinner og mye mer til brukere.

Abonnement

Dette cougar nettstedet har planer for både betalende og ikke-betalende brukere. Her er registrering gratis ved siden av medlemssøk, profiloppretting, sending av blink og også hilsener. Mens en avgift blir brukt når brukere vil gjøre avanserte søk, kan du chatte uten begrensninger, koble til med utvalgte medlemmer på nettstedet og øke profilrangeringen. Dette er alt inkludert i premieplanen, som er $ 29,95 per måned i 1 måned, $ 19,98 i måneden i 3 måneder og $ 15,99 i måneden i 6 måneder.

Generelle funksjoner på Older Women Dating

Pros

  • Nettstedet navigeres enkelt og registreringen er rask
  • Nettstedet har en app
  • Veldig sikker
  • Det er rimelig

Cons

  • Appen er ikke tilgjengelig for iOS-brukere
  • Du må oppgradere planen til premium for å svare på meldinger

Foxyadult

Rating: 5 out of 5.

Les anmeldelse

foxyadult

Foxyadult er definitivt verdt et forsøk. I en digital epoke hvor folk møter ektefellene på nettet, lyder ikke ideen om å finne en frekk person med et sinn så skittent som ditt. Du har bokstavelig talt ingenting å tape hvis du registrerer deg for en konto i dag. Bare vær sikker på at du vet nøyaktig hva du leter etter.

Priser og planer

  • Gratis versjon: Ja
  • Standard 49 €
  • Premium 99 €
  • Ultimate 199 €
Anmeldelse av Anmeldelse av Older Women Dating - SukkerPappa.com

Older Women Dating er en online nettdating side der sokkelen tildeles kvinner med høyere alderstall.

Application Category: Dating

Editor's Rating:
2