Miss Travel

Rating: 2 out of 5.

Poeng 2/5
Besøk siden her

Miss Travel

Er du en flink ung dame som synes det er vanskelig å oppfylle drømmen din om å reise verden rundt og utforske de vakre tingene naturen har å tilby? Du vil gjerne, men du er ikke bare økonomisk, ok? Det er på tide at du bruker det du har for å få det du trenger – å prøve Miss Travel, fylt med forskjellige Sukkerpappaer som er villige til å hjelpe deg med å oppfylle denne drømmen mens du er deres følgesvenn. Det er over 500 000 sjenerøse Sukkerpappaer på plattformen og attraktive Sukkerbabyer. Mennesker som trenger en gunstig ordning kombinert med lignende mål, kan møte opp for å få kontakt.

Miss Travel er i motsetning til noe annet online datingside; ideen er ganske annerledes enn hva du vil finne på andre datingsider. Bortsett fra grensesnittet og funksjonalitetene, er nettstedets hovedmål å koble sjenerøse menn og kvinner til gode følgesvenner mens du er på reise. Dette unike ved å ha reisefølge er det som gjør dem til en av de beste sukkerdating sidene der ute. Det er også viktig å merke seg at dette nettstedet ikke er endatingside. De markedsfører ikke det på nettstedet.

Registrer deg

Å registrere seg på Miss Travel er ganske annerledes; denne sukkerdating side lar brukere (både Sukkerpappa og Sukkerbaby) foreslå reiseideer til hvem de måtte ønske. Du har lov til å lage en egen tur og komme i gang med neste eventyr.

For å starte hele profil opprettningen, må du fylle ut feltet med den nødvendige informasjonen (påloggingsinformasjon). Denne informasjonen inkluderer din beliggenhet, en detaljert, men likevel liten beskrivelse av deg selv og hva du leter etter på Miss Travel. Og alle brukere på denne plattformen forventes å fullføre profilen sin og laste opp bildene sine.

Før du kan få tilgang til hele siden, må du oppgi et bilde som vil bli bekreftet av administratoren. Du vil være klar til å begynne å møte nye mennesker når bildet ditt er bekreftet. Nå er det her forskjellen også ligger. Når du oppretter en profil, må du lage en omfattende oversikt over hvor du vil reise til, og hva du vil gjøre der. Ikke glem hvor lenge du planlegger å være og tilgjengeligheten din som vil si hvor lenge du kan være en måte å være på.

Medlemskap

Medlemmer på Miss Travel har tre typer turtilbud å velge mellom. Og nettstedet er også delt inn i to særegne grupper. Den ene inkluderer sjenerøse medlemmer som planlegger ferier og leter etter en følgesvenn å gå med, og den andre gruppen består av flinke medlemmer som leter etter en velstående vert (Sugar Daddies) som er klar til å sponse turen. Disse reisetypene inkluderer:

– Vis meg byen din

Den første typen tur er ‘Vis meg din by’; dette kan høres selvforklarende ut. Denne typen tur lar deg møte Sukkerpappa på stedet som er oppgitt på profilen til slik Sugar Daddy. Som en sukkerbaby som planlegger å dra til en bestemt by og ønsker å møte en Sugar Daddy som ikke bare er villig til å være ledsager, men vil gjerne sponse turen. Sugar Daddy skal også være klar til å være damens turleder. Du må vise dem rundt, spesielt de kule stedene. Du velger til og med denne typen turer hvis du vil reise på en eksotisk tur, men du trenger en Sugar Daddy som sponser deg.

– Reise med meg og kommunikasjon

Reisetypen ‘reise med meg’ lar brukeren møte opp med andre brukere. Du kan deretter reise til et hvilket som helst sted de gjerne vil gå til. Det trenger ikke være stedet du finner i profilen din eller den andre personens profil. Denne typen reisealternativer er vi gode for de / brukerne som leter etter en kamerat å være sammen med på reise, brukt hovedsakelig av Sugar Daddies som leter etter en attraktiv jente å være med på forretningsreise eller bare for moro skyld.

– Kom til meg

Dette nettstedet er en reisetype som lar en bruker møte deg på stedet på profilen din. Dette er flott for folk som er klare til å spille som vert for å reise Sugar Daddies. Du kan få kontakt med en Sugar Daddy som besøker stedet ditt til å begynne med og ikke ville ha noe imot å ha en følgesvenn mens du er på denne turen. Noen som kjenner området eller vil ha en følgesvenn mens de er i byen.

Profil

Profiloppretting på dette nettstedet er gratis, og Sugar Daddies på dette nettstedet må være 18 år eller eldre. Hvor attraktiv profilen din er avhengig av hva du gjør med den. Hvis du vil ha mer funksjonstilgjengelighet på profilen din, må du som Sugar Daddy abonnere på eller oppgradere til premium-medlemsplanen. Du kan sende meldinger gratis som en Sugar Baby. Kvaliteten på profilene på denne plattformen er stort sett reell på grunn av bekreftelsesprosessen.

Som bruker kan du synes søkefunksjonalitetene er veldig vanskelige. Søkealternativene fungerer vanligvis ikke. Når du for eksempel søker etter personer som er på ditt sted, vil det i stedet trekke ut resultatene fra alle som er registrert på nettstedet. Filteralternativet inkluderer ikke kjønn, så du må kanskje se etter andre måter å komme igjennom. En av måtene å få det du ønsker på søkeresultatet ville være å filtrere gjennom hvem som betaler for turen.

Spørsmålet om catfishing er til stede på mange datingsider der ute. Derfor ber Miss Travel brukere om å bli kjent med hverandre og anbefaler videochat før de kjøper billetter.

Abonnement

Som jeg sa tidligere, er det gratis å registrere seg på dette nettstedet. Sukkerbabyer har også lov til å sende meldinger gratis. Mens Sugar Daddies vil måtte abonnere på premium medlemskap planer for å kunne kontakte Sugar Babies på dette nettstedet. Det meste av fakturering på nettstedet faller mer på mennene som er 80% av de 100% brukerne på nettstedet er villige til å betale. Du må betale 39,99 dollar hvis du vil sende beskjed til Sugar Babies.

Generelle funksjoner på Miss Travel

Nettstedet gir deg tre alternativer når du planlegger en tur.

– Del reisekostnaden
Dette alternativet betyr at Sugar Daddy vil betale for alle utgiftene for både ham og deg selv. Jobben din er å være en pålitelig reisekompis.

– Jeg betaler for oss
Dette alternativet betyr at du tilbyr å betale alle utgifter for både deg og din gjest.

– Del reisekostnaden
Dette gjør at dere begge kan dele regningene; det kan være 50/50 eller på annen måte du ønsker.

Pros

Miss Travel er en unik dating side

Cons

• Ikke bra for ekte sukkerpappa.
• Søkefilteret fungerer ikke som forventet.

Konklusjon

Hvis du er ute etter en online nettdating side, vil dette nettstedet ikke bare imøtekomme det; du vil også finne deg en reisekompis. Det er verdt å prøve.

Foxyadult

Rating: 5 out of 5.

Les anmeldelse

foxyadult

Foxyadult er definitivt verdt et forsøk. I en digital epoke hvor folk møter ektefellene på nettet, lyder ikke ideen om å finne en frekk person med et sinn så skittent som ditt. Du har bokstavelig talt ingenting å tape hvis du registrerer deg for en konto i dag. Bare vær sikker på at du vet nøyaktig hva du leter etter.

Priser og planer

  • Gratis versjon: Ja
  • Standard 49 €
  • Premium 99 €
  • Ultimate 199 €
Anmeldelse av Miss Travel - SukkerPappa.com

Er du en flink ung pike som synes det er vanskelig å oppfylle drømmen din? Miss Travel er fylt med forskjellige Sukkerpappaer som er villige til å hjelpe deg

Application Category: Dating

Editor's Rating:
2