Hvordan gifte seg med en millionær

Det er vanskelig å gå igjennom livet og være virkelig lykkelig når du trenger å bekymre deg for noe så nødvendig som å ha råd til å gå til tannlegen. Penger problemer er en av de vanligste årsakene til skilsmisse. Forståelig nok ville noen ønske å eliminere problemet fra livet og forholdet sitt ved å gifte seg til penger. Men hvordan gjør du det egentlig? Hvis du vil gifte deg inn i et godt liv, kan du komme i gang med disse tipsene om hvordan du kan gifte deg med en millionær.

Bli sjarmerende

Hvordan gifte seg med en millionær

Ikke vær en klisjé. Du kjenner den: den vakre (silikon utvidet) jenta som tilbringer hele dagen med å shoppe eller sitte ved bassenget. Du vil ikke at millionæren din vil ha deg bare fordi du oppfyller et bestemt bilde, fordi det gjør det veldig enkelt å bytte deg ut. Det skiller deg ikke fra alle andre damer. Det er lett å finne masse jenter som passer til det stereotypiske bildet. Det er vanskelig å finne en som begeistrer ham og kan matche ham i de tingene han liker eller ønsker for livet.

 • En annen del av klisjéen er selvfølgelig at du bare elsker ham for pengene hans. Det er greit å ønske en sukkerpappa som kan sørge for deg, men du bør velge en mann som kan sørge for deg og som du også elsker og har en dyp forbindelse med. Han vil ikke ha en åpenlyst gullgraver, fordi han vet at det bare vil føre til at hans jevnaldrende dømmer ham og syns synd på ham. Han vil ha en kjæreste som elsker han.
 • Respekter deg selv. De fleste menn, rike gutter inkludert, vil ha en kvinne som respekterer seg selv. Hvorfor skal han like deg hvis du ikke oppfører deg som du tror du er lik? Vis ham at du er verdt det ved å ta vare på kroppen din og utseendet (spise sunt, trene, kle deg for å lykkes og praktisere å elske deg selv).

Få deg en utdanning. Vanligvis vil ikke rike menn ha en totalt bimbo. De er vanligvis ganske smarte selv, og de vil ha noen som kan følge med. Det er mer interessant for en sukkerpappa! Studer hardt på skolen og vær interessert i å lære mer når du er ferdig med skolen. Gå på høyskole hvis du kan, og hvis ikke kan du prøve å delta på gratis online-kurs.

 • Bli kultivert. Rike menn deltar vanligvis i ihvertfall noen kulturelle begivenheter, og du må kunne glede deg og passe inn i det miljøet. Ha en utviklet interesse for populær musikk, kunst, litteratur og film. Forstå og utforske fremmede kulturer, historie og politikk også (siden rike sukkerpappaer ofte er verdens reisende).
 • Gjør ting med livet ditt. Ingen ønsker å være sammen med noen som er helt grunne, bare et tomt skall som aldri gjør noe. Det er kjedelig! Kom deg ut der og gjøre ting med livet ditt. Ha hobbyer og drømmer for fremtiden (som du aktivt forfølger, ikke bare sitte rundt og tenke på hvor mye du vil være den neste store stjernen). Dette vil tilføre karakteren din kompleksitet og få deg til å virke som en fullstendig person.

Vær lidenskapelig. Vær en lidenskapelig kjæreste, men vær også begeistret for hvordan du lever livet ditt. Når vi er sammen med noen som elsker livet og forfølger det de liker, inspirerer det oss til å gjøre det samme. Dette er grunnen til at lidenskapen er så sexy! Forfølge dine interesser. Hvis du alltid har ønsket å gjøre noe, gjør det. Når du har funnet din millionær, vil de bli veldig imponert.

Vi anbefaler Foxyadult

foxyadultGå til siden

Finne din millionær

sukkerpappa

Fang ham tidlig. Dra på barer og kafeer rundt store medisinske og teknologiske universiteter. Dette vil hjelpe deg å møte guttene som er på god vei til å være leger og teknologi mestere. Hvis du møter ham når han fremdeles er ung, vil han ha større sannsynlighet for å være singel og mindre bekymret for at en kvinne er ute etter ham for pengene sine. Du må forholde deg til den intense tidsplanen for en høyskole student, men det er bare positivt i din favør. Du vil vise ham at du er sammen med ham gjennom tykt og tynt.

 • Hyppige hangouts. Gå til steder hvor rike menn sannsynligvis vil være. Hopp over klisjéen til golf klubben til fordel for lunsj på kafeer og restauranter rundt forretnings kontorer. Prøv barer i eksklusive områder om kvelden.
 • Gå til auksjonshus. Rike mennesker utvikler vanligvis dyre hobbyer, og å samle sjeldne ting er en av disse hobbyene. Rike menn vil ofte samle dyre malerier og kunst, veteranbiler, årgangsvin, eller gamle mynter .Utvikle din interesse og kunnskap om disse tingene, og deretter sjekke ut de eksklusive auksjonshusene når disse elementene er på auksjon.

Gå til veldedighetsarrangementer. Veldedighetsarrangementer blir også ofte besøkt av de velstående. Ikke gå uforberedt. Lær om problemet som arrangementet er for og arbeidet som organisasjonen gjør. Når du går, vær forberedt på å snakke med folk du ikke kjenner. Selv å få venner på de rette stedene kan hjelpe deg med å møte noen som er verdt å gifte seg. 

 • Du trenger ikke å donere til penger til organisasjonen du er på arrangementet for, men å donere noe er sannsynligvis en god idé. Å lage slike arrangementer er dyrt, og disse organisasjonene er avhengige av å skaffe donasjoner for å gjøre det verdt det.

Anmeldelse av Foxyadult

FoxyadultLes anmeldelse

Bruk tjenester som er utviklet for dette formålet. Det er mange dating-tjenester, både på nettet og i det virkelige liv, som er spesielt rettet mot å hjelpe deg å møte en rik partner. Foxyadult er en utmerket måte å møte rike menn på nettet. Velg en anerkjent datingside og se hvor den fører. Disse tjenestene fokuserer fortsatt på å matche personer passer sammen, så husk å gjøre de tidligere trinnene om å jobbe med deg selv som person.

 • Jobb på de riktige stedene. Visste du at omtrent 22% av ektepar møtte sin ektefelle gjennom jobb? Få en jobb i et stort teknisk selskap eller et annet veldig lønnsomt, stabilt selskap og se hvem du møter!
 • Få rike venner. Du kan bruke mange av disse taktikkene bare for å få velstående venner. Etter hvert kan du gjennom dem møte din rike fremtidige ektefelle. Hvis dere blir gode venner, kan du også be dem om å spleise deg med noen rike menn! Dette er en utmerket vie å ta fordi du vil ha mindre sannsynlighet for å komme som bare en gullgraver.

Hvordan få han på kroken

sukkerbaby

Vis sukkerpappa at du ikke er i det for pengene. Din fremtidige rike ektefelle må forstå at du ikke bare er i forholdet for pengene sin skyld. De må også se at du elsker dem, og du bør elske dem! Relasjoner er vanskelig, og de fungerer bare når du er genuint  tilknyttet til den personen. Ikke ta opp penger i samtaler (spesielt tidlig i bekjentskapet), og prøver å være rimelig sparsommelig. Hvis han vil ha en ekteskapsavtale , ikke kjempe mot han på den. Du kan også foreslå en ekteskapsavtale hvis du tror han kommer til å bli mer komfortabel.

 • Skape et forhold av tillit. Fordi det er vanlig at rike menn blir utnyttet, er det mer vanlig at de også har tillitsproblemer. Du må skape et miljø med tillit. Dette vil skille deg fra alle de andre menneskene og vise dem at du er den de skal gifte seg med. Vær noen som sukkerpappa kan betro seg til, aldri dømme dem, og vær åpen med dem om dine egne hemmeligheter og usikkerheter.
 • Vær en flott date. Ikke vær den typen date som bare gotar alt som skjer med deg. Ta en aktiv rolle i din date! Du bør ta de med på steder, selv om stedet ikke er veldig fint. Vær fleksibel og håndter deg selv når ting ikke går etter planen. Spør dem om ting du vet at de vil snakke om.

Ta med deg glede inn i livet deres. Alle ønsker å gifte seg med personen som de tror vil gjøre livet deres bedre. Når du er rik, trenger du ikke å bekymre deg for å finne noen som kan ta vare på deg økonomisk. I stedet er de bekymret for å møte en jente som kan gjøre livet spennende og morsomt. Hvis du vil at de skal fri til deg, vær den personen sukkerpappa vill ha. Få dem ut av skallet. Få dem til å gjøre morsomme og fantastiske ting som de aldri ville ha gjort uten deg. Vær alltid positiv og unngå å klage for enhver pris. Da vil sukker pappa ikke få nok av deg!

 • Elsk dem ekte og trofast. Vær en mester i kjærlighetens kunst. Ikke sexdelen (selv om det ikke vil skade): vær flink til å faktisk elske dem og hjelpe dem å bli forelsket i deg. Vær helt uselvisk i forholdet ditt. Arbeid for å gi dem lykke. Overrask dem med kjærlighets handlinger nå og da. Vær kjærlig. Det er en bra ting.
 • Hold dem tilbake for mer. Ikke gi alt opp på en gang. Du kan sove med dem hvis du vil, men ikke overnatt med dem ofte eller tilbringe all tiden din med dem med en gang. Hvorfor skal de gifte seg med deg hvis det å ha deg som kjæreste eller elskerinne er det samme?

Andre hensyn

sugardating

Utelukk at du ikke kan tjene penger på egen hånd. Det er lettere. Gi det en sjanse hvis du er ung. Hold deg på skolen og forstå hvilke nye felt som åpner seg. Invester penger hver måned på en sparekonto – uansett hvor lite – bare begynn å spare. Hvis du jobber, prøv å være best på jobben din, uansett hvilke jobb du har.

 • Evaluer og vær realistisk når det gjelder utseende, hode og personlighet. Hvis du har gjennomsnittlig utseende, er dum og med en kjedelig karakter, glem det. Skriv ned en liste over hva som må forbedres, og gjør det. Du må se like rik og kraftig ut som mannen du prøver å fange, men ikke glem din personlighet og personlige stil.
 • Ikke vær opplagt. Ikke snakk om hvor mye penger han har eller hvor mye han tjener. Hvis de tar det opp, vær høflig, men ikke still spørsmål. Gjør det så det ikke viktig i samtalen.
 • Oppfør deg som en dame. Unngå å banne, drikke, narkotika, le høyt, aggressiv oppførsel og glorete antrekk. Arbeid med en mer elegant stil. Tenk stilig og behersket, ikke “etiketter.” Du vil være kjæresten først så ektefelle, ikke bare være elskerinnen.

Foxyadult

Rating: 5 out of 5.

Les anmeldelse

foxyadult

Foxyadult er definitivt verdt et forsøk. I en digital epoke hvor folk møter ektefellene på nettet, lyder ikke ideen om å finne en frekk person med et sinn så skittent som ditt. Du har bokstavelig talt ingenting å tape hvis du registrerer deg for en konto i dag. Bare vær sikker på at du vet nøyaktig hva du leter etter.

Priser og planer

 • Gratis versjon: Ja
 • Standard 49 €
 • Premium 99 €
 • Ultimate 199 €

Foxyadult er definitivt verdt et forsøk. I en digital epoke hvor folk møter sukkerpappa på nettet, lyder ikke ideen om å finne en frekk person med et sinn så skittent som ditt. Du har bokstavelig talt ingenting å tape hvis du registrerer deg for en konto i dag. Bare vær sikker på at du vet nøyaktig hva du leter etter.

Foxyadult er bygget for å imøtekomme dristige voksne, finne noen å ha det gøy med og utforske sine villeste fantasier med likesinded mennesker. Denne nettdating siden er ikke for deg hvis du leter etter et seriøst forhold som vil føre til ekteskap. Men hvis du er den dristige, eventyrlystne typen, kan du sette danseskoene dine på. Foxyadult har et bredt spekter av aktive medlemmer. Du finner de mest dristige sjeler på nettdating siden og engasjere med folk som ikke holder tilbake. Dette er ikke den typen nettdating side hvor du spiller tankespill med interessene dine, prøver å kjenne hverandre i flere måneder før du endelig avviser hverandre eller går på en date. Det er den typen sjekkeside der alle har en agenda; å ha det gøy fordi livet er kort.

Les anmeldelse

Tips

 • Se på skoene dine, håndvesken og klokken. Hold det enkelt, skinn- eller naturlige materialer og ikke billig. Velstående betyr ikke bling!
 • Ikke press ham til å forplikte seg. Da vil han  bare ut. Hvis du har vært sammen med ham i over fem år og ikke har noen ring, så bør du gå ut.
 • Hold smykker enkle, ingen tatoveringer eller piercinger, sminke skal være veldig subtilt men pent – kast bort fargede øyenskygger / glitter. Det er langt bedre å gå med mindre sminke enn for mye.
 • Utvikle en godt trent kropp, men ikke vis for mye hud. Glem å få de store silikon implantatene og deretter bruke bittesmå topper; det er et nei-nei. Tenk “kone” materiale.
 • Hvis han er en self-made millionær, vil han være sammen med en kvinne som også er flink med pengene, ikke med en som sløser. Forsikre deg om at du er pålitelig og ansvarlig. Ikke ta penger fra ham før du er gift. I hans sinn setter dette deg i en annen kategori: “veldedighetssak”, “igle” eller “gullgraver” (snarere enn et ekte venn og kone-materiale). En ekte mann vil ha noen som er tilsvarende seg selv, ikke en som er avhengig av han.
 • Vær alltid en dame. Se på Jenny Skavlan, Vendela Kirsebom i offentligheten. Lær etikette og bruk den alltid.
 • Lær å lage god mat. Velstående menn vil ha kvinner som er fantastiske verter. Lag fantastisk mat til ham.
 • Planlegg alene tid for deg selv og la ham savne deg. Få et liv, ha venner og mange interesser. Gjør deg selv interessant og morsom å være sammen med.
 • Vær en virkelig god elsker. Lær deg kunsten å massere og bruk den på ham. Gi det 100%.
 • Kvinner som har barn kan være attraktive bare hvis han liker dem.
 • Få en virkelig god hårklipp med subtile høydepunkter.
 • Kjole i marineblått, brunt, svart, beige og hvitt. Unngå prangende farger, bortsett fra visse omstendighetr. Du må konsentrere deg om klassiske, vellagde klær i naturlige materialer – 100% bomull, lin, silke, ull, kashmir, etc. Det er langt bedre å eie noen få stykker klær av god kvalitet enn billig produserte klær. Unngå klær som har et merkenavn som skriker over den.
 • Forsikre deg om at du ikke oppfører deg som om alt du vil ha er pengene hans. Foreslå noen rimlige / billige aktiviteter som du normalt vil gjøre. Han vil mest sannsynlig ha det veldig moro og bli sjokkert over at du ønsket å gjøre noe gunstig, og som ikke koster ham 10.000 kroner