Ashley Madison

Rating: 3.5 out of 5.

Poeng3.5/5
Besøk siden her

Ashley Madison

Datingsiden Ashley Madison ble opprettet en gang i 2001, og som på det tidspunktet var det en tilknytningsside for enkeltpersoner som ønsket et middel til diskret flukt fra ekteskapet eller forholdene sine, noe som gjør det til et perfekt sted å finne en sukker pappa og sukker momma . Modne menn og kvinner er villige til å bruke penger på sukkerbabyer for kameratskap og moro. Det var et utenomekteskapelig affære nettsted. I løpet av årene har imidlertid flere varmet opp til ideen om åpne ekteskap, og dermed er nettstedet fortsatt. Medlemmer av dette datingsiden er fra forskjellige samfunnslag og har hatt sitt privatliv innenfor Ashley Madison. Dessverre i 2015 ble nettstedets database hacket, men de hadde siden fått tilbake tilgang og refortifisert sikkerheten. Dette nettstedet er høyt respektert av individer som trenger ekteskapelig flukt, siden det er fri for dom.

Registrer deg

Registrer deg, og registreringen på dette datingsiden er rask og også enkel. Det koster ikke mer enn internettforbindelsen din å registrere deg da den er gratis. Alt du trenger å gjøre er å nominere preferansene dine, i hovedsak, hvis du er en mann som søker en kvinne eller omvendt. Nettstedet rommer også individer med forskjellige seksuelle orienteringer. Etter at du har gjort din situasjon kjent, er det neste grensene du er oppe for. Dette kan være kortsiktige, langvarige, erotiske chats, cyber-saker, uansett hva som begeistrer meg, alt går, uavgjort og mange andre. Din høyde, vekt, etnisitet og kroppstype vil også kreves av deg, og det er alt sammen. Du kan være ferdig med denne biten på under 5 minutter.

• Registreringsprosessen tar vanligvis lang tid.
• Du får match-up-resultat når du er ferdig med å registrere deg.
• Du har to kontoalternativer – du kan velge Sugar Baby-alternativet eller Sugar Daddy / Mummy-kontoen, avhengig av det du vil opprette.

Medlemskap

Dette nettstedet er vertskap for medlemmer fra forskjellige samfunnslag. Enkeltpersoner fra 18 til 55+ kan bli funnet med forskjellige behov på dette datingsiden på nettet. Nettstedet er vitne til flere menn enn kvinner, spesielt rundt 35 og 44 år. Dette er en datingside som ikke bare handler om tilkoblinger; det er mer et utløp for å eksperimentere og gi deg fri. Dette er grunnen til at det er høyt besøkt med massevis av medlemmer. Siden 2015, etter hackingen, mistet de fleste medlemmene sin private informasjon som var innebygd på nettstedet, og på grunn av dette hadde det vært vitne til en betydelig nedgang i medlemskapet.

Kommunikasjon

Man kan si at dette datingsiden favoriserer kvinner mer enn mennene. Det er gratis å sende og motta meldinger for kvinner, men mennene må betale individuelle stipend. Medlemmer kan kommunisere via e-post. De kan sende digitale gaver til hverandre i et forsøk på å imponere. Ashley Madison har chatterom der medlemmene kan samhandle og bli kjent med seg selv. Betaling for kommunikasjon gjelder bare for de mannlige medlemmene, og hvis en bruker prøver å kontakte en annen bruker uten kreditt, blir mottakeren varslet om det først. Når brukerens interesse er videresendt til mottakeren, kan han / hun svare og oppmuntre avsenderen til å kjøpe kreditter som han / hun kan bruke for å fullføre meldingen.

Profil

Ashley Madison har en rekke unike funksjoner som profilbygging er veldig rask og spennende. Du kan aktivere og vedlikeholde personverninnstillingene dine med tilgang til profilen og bildene dine. Profiler på dette nettstedet er ikke godt detaljerte, og de kan endres når du vil. Medlemsprofiler inneholder lite informasjon om dem, og brukerne trenger å kontakte hverandre for å finne ut hva de virkelig er inne på. Imidlertid er det synlig av profilbilder for alle nettstedets medlemmer. Som vanlig vil profilen din omfatte bio og et profilbilde. Medlemmene kan ikke se gjennom hverandres profiler og vite hva de er ute etter; de må engasjere seg i kommunikasjon.

App

Ashley Madison dating-appen er tilgjengelig for både Android- og iOS-baserte mobiltelefoner. Ashley Madison verdsetter medlemskjønn så mye at mobilappen hennes får nytt navn til AM. Denne appen er enkel å navigere og bruke og full funksjonalitet, akkurat som desktop-versjonen. Du kan gå inn på chatterom, sende meldinger mens du er på farten og kommunisere med andre medlemmer via denne appen.

Abonnement

Dette nettstedet benytter seg av mynter som er kjøpt med dollar via kredittkort eller PayPal. Medlemmene kan få 100 mynter for å chatte og kommunisere månedlig til $ 49. Dette er den opprinnelige planen. Eliteplanen tilbyr 500 mynter til $ 0,29 / per mynt, som er 149 dollar. Til slutt gir Affair Garanti-planen medlemmene 1000 mynter til $ 0,24 / per mynt, noe som gir en pris til $ 249.

Generelle funksjoner på Ashley Madison

Det er en møteplass for individer i ekteskap eller parforhold som ønsker flukt
Sikkerheten har vært befestet siden 2015
Medlemmene chatter gjennom studiepoeng
Det er veldig diskret med mange personvernfunksjoner
Kvinner på dette nettstedet bruker det gratis

Pros

Det tar medlemmenes personvern på alvor
Registrering er ganske enkelt
Registrering er gratis
Kommunikasjon skjer via meldinger, e-post eller chatterom
En mobilapp er kompatibel med begge enhetene
Avgiftene er gjennomsnittlige

Cons

Det er rapportert om mange falske profiler på nettstedet
Profiler er mindre detaljerte og veldig grunnleggende

Foxyadult

Rating: 5 out of 5.

Les anmeldelse

foxyadult

Foxyadult er definitivt verdt et forsøk. I en digital epoke hvor folk møter ektefellene på nettet, lyder ikke ideen om å finne en frekk person med et sinn så skittent som ditt. Du har bokstavelig talt ingenting å tape hvis du registrerer deg for en konto i dag. Bare vær sikker på at du vet nøyaktig hva du leter etter.

Priser og planer

  • Gratis versjon: Ja
  • Standard 49 €
  • Premium 99 €
  • Ultimate 199 €
Anmeldelse av Ashley Madison - SukkerPappa.com

Datingsiden Ashley Madison ble opprettet en gang i 2001, og som på det tidspunktet var det en tilknytningsside for enkeltpersoner som ønsket et middel til diskret flukt fra ekteskapet

Application Category: Dating

Editor's Rating:
3.5